Ms. Marvel verwelkomt actrice Laurel Marsden

  De Marvel Cinematic Universe verwelkomt nieuwe Hollywood actrice: Laurel Marsden. Ze gaat de rol van Zoe Zimmer bespelen in de nieuwe Disey+ serie over superheldin Ms. Marvel. De superheldin heet ook wel Kamala Khan, die gespeeld wordt door Iman Vellani.

  Laurel Marsden is een relatief nieuwe actrice in de Hollywood-scène. Ze acteerde tegenover Game Of Thrones-actrice Sophie Turner in streamingdienst Quibi’s survive. Laurel werd door haar rol in de serie opgemerkt door grotere filmbedrijven. Marsden's rol in Ms. Marvel wordt haar grootste tot nu toe.

  Ms. Marvel

  Ms. Marvel is een nieuwe Marvel serie, net zoals WandaVision, die gepland staat voor laat 2021 gepland staat. Ms. Marvel is dan ook de nieuwste superheldin die geïntroduceerd wordt in de Marvel Cinematic Universe. Zoe Zimmer, die gespeeld wordt door Laurel Marsden, is vergelijkbaar met wat Flash Thompson is van Peter-Parker. Zoe is soms de vriendin van Kamala Khan, maar soms ook een pester.

  Ms. Marvel is op dit moment in productie in Atlanta, Verenigde Staten. Bisha K. Ali is hoofdschrijver en overziet de serie. De show wordt geregisseerd door Bad Boys for Life makers Adil El Arbi en Bilall Fallah, Oscar-winnares Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon.

  Andere Marvel-series

  WandaVision heeft nog maar enkele afleveringen te gaan. Maar Marvel-fans zullen niet snel teleurgesteld zijn. Gelijk na WandaVision komen er nieuwe afleveringen van The Falcon and The Winter Soldier. Na deze serie komen andere shows zoals: Loki, What If…? en Hawkeye.

  Voor Ms. Marvel hebben we nog iets meer geduld nodig. Wel hebben we dus genoeg series om naar uit te kijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.