Black Widow hopelijk dit jaar in de bioscoop

  Het coronavirus heerst nog steeds in de wereld. Toch is Disney hoopvol om Black Widow dit jaar in de bioscopen uit te brengen. Welke factoren spelen met zich mee om dit te bepalen?

  Marvel Studios

  Black Widow zal 7 mei de bioscopen ingaan, als alles meewerkt. De film zou oorspronkelijk in mei 2020 uitkomen, waarna het verschoven is naar november 2020 en nu naar het voorjaar van 2021. Disney CEO Bob Chapek is hoopvol dat Black Widow gewoon naar de bioscopen gebracht kan worden. Toch houdt Disney verschillende factoren in de gaten of dit ook wel echt kan gebeuren.

  Zo zegt Chapek dat de factoren die Disney in de gaten houdt onder andere met de hoeveel bioscopen tegen die tijd (mei 2021) nog dicht zullen zijn in de VS en of er wel genoeg publiekelijk enthousiasme is om naar de bioscopen te gaan om Black Widow te kijken. Dit wordt namelijk in twijfel gebracht omdat het coronavirus nog steeds heftig door raast in de Verenigde Staten.

  Omdat het niet zeker is of de volledige Black Widow bioscoopervaring door kan gaan, experimenteert Disney al een tijdje met zowel een bioscooprelease als een release op Disney+. Zo heeft Disney Mulan uitgebracht op het streamingplatform, die je eerder kon bekijken als je een extra bedrag betaalde van 30 dollar. Ook bij de nieuwe Disney film Raya and the Last Dragon gaat dit zo gebeuren. Tevens wordt deze film ook in de bioscopen uitgebracht.

  Marvel

  Andere films

  Naast dat Black Widow dit jaar uit zou moeten komen, heeft Marvel ook nog een aantal andere films klaarstaan die oorspronkelijk een releasedatum hebben staan in 2021.

  Zo zou Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in 9 juli uit moeten komen, The Eternals op 5 november en Spider-Man 3 op 17 december. Deze films worden allemaal al opgenomen. Toch weten we nog niet zeker of deze films op deze exacte data uitkomen.

  Hopelijk wordt er binnenkort meer bekendgemaakt betreft de aankomende Marvel films. Naar welke kijk jij het meeste uit?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.