Hades

  Uitgebracht voor Switch & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Supergiant Games en uitgegeven door Supergiant Games

  Hades Artikelen

  De top 10 beste PC games van 2020

  2020 is een uitdagend jaar geweest voor veel ontwikkelaars, met veel medewerkers die vanuit huis aan het werk moesten. Toch hebben ze dit jaar een flink aantal pareltjes weten te maken, zoals goed te zien is in onze top 10 beste PC games van 2020!

  De 10 beste games van 2020 volgens Theo Weber

  Dat 2020 een bizar jaar is, weet iedereen. Doordat iedereen veel thuis moest vertoeven, bood het alleen ook de kans om meer dan ooit geoorloofd te gamen. Mening redactielid bij XGN heeft hier gebruik van gemaakt, waaronder één van onze veteranen Theo. Dit zijn de 10 beste games van 2020 volgens Theo Weber.

  De top 10 beste game soundtracks van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game soundtracks van 2020. Wij zetten de tien beste game soundtracks van 2020 voor je op een rijtje.

  De top 10 beste personages van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game trailers van 2020. Wij zetten de tien beste personages van 2020 voor je op een rijtje.

  Hades Nieuws

  Tip: Fysieke Hades Collector's Edition voor Nintendo Switch nu te pre-orderen!

  Eén van de grootste verrassingen van 2020 was ongetwijfeld Hades. De game scoorde overal hoge cijfers en werd op veel plekken gebombardeerd tot Game of the Year. Om dat te vieren komt er een fysieke Collector’s Edition van Hades uit, die je nu kan pre-orderen!

  Epic kondigt de Epic Games Showcase aan

  Epic Games heeft een compleet eigen Epic Games Showcase aangekondigd. De nieuwe showcase staat op de planning voor 11 februari 20.00 uur Nederlandse tijd. De showcase is volledig te volgen via Twitch en trapt ook een grote sale in de Epic Games Store af.

  The Game Awards 2020 starten deze week

  ‘The Game Awards’ 2020 gaat deze week van start. Je kan op al jouw favoriete titels stemmen, waardoor deze een heleboel verschillende prijzen kunnen winnen. Hoewel er dit jaar wat minder games uitkwamen dan voorgaande jaren, zijn er alsnog een aantal pareltjes uitgekomen. Op 11 december zullen wij gaan zien welk game gewonnen heeft. Lees hier alles wat wij weten!

  The Game Awards Players Voice is onwijs spannend!

  Donderdag worden de Game Awards uitgezonden. Daarbij wordt een groot aantal awards over de gamesindustrie uitgestrooid. Voor de Player's Voice Award mogen gamers hun stem uitbrengen. Die verkiezing is ongemeen spannend tussen twee PlayStation toppers.

  Indies onder de loep: Hades, Georifters, Moero Crystal H

  Bij XGN spelen en reviewen we vaak de grootste games van de grote studios. Maar, van tijd tot tijd nemen we ook de ruimte om kleinere Indie-games te spelen. Daar laten we jullie graag van meegenieten.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.