Dit is wanneer de Hades 2 early access beschikbaar wordt

News
zaterdag, 16 september 2023 om 13:30
hades 2 mainf1670590533
Tijdens de Game Awards vorig jaar had ontwikkelaar Supergiant een mooie verrassing voor fans: de aankondiging van Hades 2. Het is nog steeds niet bekend wanneer we de game kunnen verwachten, maar wel weten we nu wanneer de game ongeveer in early access verschijnt.
Hades 2 verschijnt namelijk in het tweede kwartaal van 2024 in early access, zo maakte Supergiant bekend in een blogpost. Meer details over de exacte datum, de prijs en de systeemvereisten worden rond die tijd pas bekend gemaakt. Early access wordt in ieder geval beschikbaar op zowel Steam als de Epic Games Store.
‘’Je vraagt je misschien af: waarom kunnen we de early access niet nu meteen lanceren?! Het zag er in de eerste trailer naar uit alsof de game al aardig ver is! De reden is omdat Hades 2 minstens net zoveel content op de eerste dag in early access zal hebben als de originele game had toen het in early access op Steam uitkwam,’’ aldus de blogpost.
‘’En, hoewel early access inherent betekent dat een game nog niet compleet is, willen we er nog steeds alles aan doen om ervoor te zorgen dat Hades 2 de moeite waard is zodra je het in welke hoedanigheid dan ook kunt spelen.’’
Voordat de game in early access uitkomt voert de ontwikkelaar nog een technische test uit met een beperkt aantal spelers, om ervoor te zorgen dat de vroege toegang soepel verloopt.

Waar gaat Hades 2 over?

In Hades 2 speel je niet als Zagreus, maar zijn zus Melinoë, een onsterfelijke prinses van de onderwereld. Zij moet het opnemen tegen de Titaan van Tijd, Chronos, die ontsnapt is uit de onderwereld en nu oorlog voert tegen Olympus. Hoewel de game een direct vervolg is op het origineel, hoef je volgens de ontwikkelaar de eerste game niet gespeeld te hebben.