XGN wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar

News
woensdag, 01 januari 2020 om 9:00
gelukkig nieuwjaarf1577703446
Hoppa! 2019 ligt achter ons en 2020 is losgebarsten. Wat was 2019 een mooi jaar boordevol games, films, tech en series. Wij zijn al benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen, maar dat het een mooi jaar gaat worden staat al vast. Voor nu wensen we jullie alvast een gelukkig nieuwjaar!
Het knallen buiten is voorbij en hopelijk is je stem bijgetrokken van al dat gefeest. 2019 is afgelopen en heeft ons een heel aantal mooie dingen gebracht. We hebben bijvoorbeeld toffe tv-series mogen kijken en de beste games gespeeld. Ook mochten we met behoorlijk krachtige smartphones aan de slag afgelopen jaar. Last but not least heeft XGN.nl een compleet nieuw en sexy uiterlijk gekregen, zodat we jullie nog overzichtelijker van het laatste nieuws kunnen voorzien. Dat doen we natuurlijk ook via sociale media zoals Instagram, Facebook en TikTok. Volg ons daar dus ook vooral!
2019 bracht jammer genoeg ook een aantal teleurstellingen met zich mee. We kregen slechte games voorgeschoteld en kregen te horen dat onder andere DOOM: Eternal en The Last of Us: Part 2 uitgesteld werden.

Gelukkig nieuwjaar namens de hele XGN redactie!

Des te meer toffe dingen om in 2020 naar uit te kijken dus. Naast deze games mogen we binnenkort ook aan de slag met Cyberpunk 2077 en verwachten wij bergen aankondigingen rondom de Xbox Series X en de PlayStation 5 die eind 2020 moet uitkomen.
We hebben het topje van de ijsberg pas gezien van wat 2020 ons gaat brengen. Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar en verwachten er veel van. Wat verwachten jullie van 2020? Laat het weten in de reacties hieronder.

Populair Nieuws