Game releases januari 2020 - Dragon Ball Brain Training!

Article
woensdag, 01 januari 2020 om 10:34
dragon ball z kakarotf1577710672
Er is een nieuw jaar, zelfs een nieuw decennium, aangebroken. Wat het ons gaat brengen moeten we nog even afwachten, maar één ding is zeker: er komen nieuwe games. Dit zijn de game releases voor januari 2020!
Het nieuwe jaar moet qua game releases nog een beetje op gang komen. Voor januari 2020 zit de kalender nog niet heel erg vol. Gelukkig zijn er wel tenminste een paar grote releases.
Zo kun je bijvoorbeeld terug naar het Nintendo DS tijdperk met Dr Kawashima’s Brain Training. Dragon Ball fans kunnen uitkijken naar een actie-rpg in de vorm van Dragon Ball Z: Kakarot. Wie geen WiiU had maar wel van Shin Megami Tensei of Fire Emblem houdt kan deze maand eindelijk Tokyo Mirage Sessions #FE Encore proberen.

Wat zijn de game releases januari 2020?

Hieronder staan lijsten met alle grote game releases van januari 2020. Alles is gesorteerd op platform, om je het nodige zoeken te besparen.

Switch Releases

PS4 Releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de game releases van vorige maand?

Ga jij in januari 2020 één van de bovenstaande game releases in huis halen? Als het er voor jou nog niet heel erg spectaculair uitziet kun je overwegen om eens bij december 2019 te kijken. Die maand was ook niet bepaald barstensvol, dus kijk ook gerust even bij november 2019.
Als er wel wat voor je bij zit deze maand, laat dan vooral in de reacties weten wat je in huis gaat halen. Ga je Dragon Ball spelen? Ga jij een muziekcarrière tegemoet in Tokyo Mirage Sessions? Er zijn geen foute antwoorden (behalve in Brain Training natuurlijk).

Populair Nieuws

Laatste Reacties