F1-coureur Lando Norris feest iets te hard tijdens Koningsdag in Amsterdam

News
maandag, 29 april 2024 om 12:00
lando norris gp abu dhabi 2023
Lando Norris is voor zijn werk al in oranje gekleed en dat kon hij afgelopen weekend ook doen in zijn vrije tijd. De F1-coureur was namelijk in Amsterdam voor Koningsdag, waar hij iets te hard heeft gefeest.
De verjaardag van koning Willem-Alexander en de bijbehorende festiviteiten trekken elk jaar veel toeristen naar Nederland. Daar zat dit jaar ook Lando Norris tussen, die nog nooit eerder Koningsdag heeft gemaakt in Amsterdam. Met een off-week in de Formule 1 kwam het perfect uit voor de Brit.
Norris is bovendien een populaire coureur in Nederland. Als goede vriend van Max Verstappen is hij hier by extension geliefd bij veel F1-fans. De Pitstop Boys - de artiesten achter het cultnummer Super Max - hebben zelfs een liedje gewijd aan de coureur van McLaren: Let’s Go Lando!
Tijdens Koningsdag werd Norris dan ook met open armen ontvangen in Amsterdam. De Brit is op veel foto’s en video’s feestend te zien op een boot tussen andere feestgangers die in het oranje zijn gehuld. Ook was hij aanwezig in het appartement van Martin Garrix. De Nederlandse DJ is goed bevriend met Norris en Verstappen.

Verwonding voor Norris

Op de feestboot is het er op een gegeven moment alleen iets te hard aan toe gegaan. Volgens aanwezigen viel de F1-coureur op een gegeven moment en kwam hij met zijn neus terecht op een stuk glas. Op foto’s is hij vervolgens te zien met verband om zijn gezicht heen, wat leek op een ernstige verwondering. Gelukkig bleek later dat de schade erg meeviel.
Bij McLaren hoeven ze dus niet bang te zijn dat ze hun stercoureur missen aankomend weekend. Dan is het namelijk tijd voor de Grand Prix van Miami, die nu voor de derde keer in de geschiedenis van de Formule 1 plaatsvindt. Wil je de race live kijken, dan zal je tot in de avond moeten wachten. De GP gaat namelijk van start om 22:00 Nederlandse tijd.