DOOM Eternal release uitgesteld naar 2020

  DOOM Eternal fans moeten nog net iets langer wachten tot ze aan de slag kunnen met deze game. De release van DOOM Eternal is namelijk naar volgend jaar uitgesteld. Hierdoor moeten de liefhebbers enkele maanden langer wachten voor ze op de grootste gedrochten van de onderwereld kunnen schieten.

  Dit werd bekendgemaakt met een Twitter-bericht. Deze nieuwe DOOM game laat ons pas 20 maart kennismaken met de grootste gedrochten van de onderwereld. Oorspronkelijk zou de game al 22 november uitkomen voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en de PC. De nieuwe release is dus ruim vier maanden later dan gepland.

  Latere release van DOOM Eternal

  Het nieuws werd bekendgemaakt aan de hand van het onderstaande bericht:

  Vooralsnog is niet bekend wat de exacte reden is dat het spel wordt uitgesteld. Dit kan uiteenlopende redenen hebben. De productie kan last hebben gehad van problemen die het proces hebben vertraagd. Het kan ook zijn dat de makers nog niet tevreden genoeg waren met het product en voor net nog wat meer kwaliteit willen gaan.

  Eerder hebben wij dit demonische spel al uitgeprobeerd en hierover valt meer te lezen in de DOOM Eternal preview. De sessie met hel op Mars duurde niet lang, maar lang genoeg om de indruk te krijgen van deze game. Onze Richard schreef eerder dat deze game voor elke first person shooter-purist zeker een must-have worden.

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.