Geliefd personage wordt toegevoegd aan LEGO Animal Crossing

News
maandag, 29 april 2024 om 11:00
kk slider at square
De samenwerking tussen LEGO en Nintendo draait sinds dit jaar niet meer alleen om Mario. Er zijn namelijk ook sets voor Animal Crossing. Nu zijn er twee nieuwe sets onthuld in deze lijn, wat ook de introductie van een geliefd personage met zich meebrengt.
Als je een Animal Crossing-fan bent, heb je vast een flinke collectie van K.K. Slider-nummers. De zingende hond is een groot personage in Animal Crossing. Je voornaamste doel in New Horizons is in eerste instantie zelfs om je eiland zo aantrekkelijk te maken dat K.K. Slider het ziet als een geschikte plek voor een concert.
LEGO Animal Crossing Nooks Hoek en Rosies Huis - 77050 Image
LEGO Animal Crossing Nooks Hoek en Rosies Huis - 77050
EUR61.24
Op voorraad
Koop op bol.
Deze zomer kun je K.K. Slider ook verwelkomen op je LEGO Animal Crossing eiland. Hij is namelijk inbegrepen in een nieuwe set. Net als in de game geeft hij zijn concerten voor de deuren van het stadhuis. Naast de bard van Animal Crossing bevat deze set ook figuurtjes van Isabelle en Audie.
Een andere set die onthuld is, is het vliegveld dat op elk eiland van New Horizons te vinden is. In deze set vind je naast het vliegveld ook een watervliegtuig en piloot Wilbur. Ook de dorpsbewoner Tangy is aanwezig. Wat er met Orville is gebeurd is een raadsel.

Wanneer komen de nieuwe Animal Crossing LEGO-sets?

Als je deze sets graag wil hebben, moet je nog wel een beetje geduld hebben. Het duurt namelijk nog een paar maanden voor ze in de winkel liggen. Ze verschijnen op 1 augustus van dit jaar.
Dingen als de prijs van de sets of het aantal steentjes zijn helaas nog niet bekend. Een pre-order plaatsen kan dus ook nog niet. De eerdere Animal Crossing-sets gingen bij release meteen als zoete broodjes over de toonbank en raakten bij sommige winkels zelfs uitverkocht. Gelukkig zijn deze sets voorlopig nog in productie en kun je uiteindelijk een stabiele voorraad verwachten.