Deze Red Dead Online features willen we in GTA Online zien!

  Het is soms een lastige keuze of je nu wil losgaan als een outlaw in het harde en stoffige Wilde Westen of Los Santos onveilig wil maken als geharde crimineel. Rockstar kan die keuze een stuk makkelijker maken als deze Red Dead Online features in GTA Online worden gestopt!

  De rollen uit Red Dead Online

  Eén van de meest unieke features die Red Dead Online ongetwijfeld te bieden heeft, zijn de specialistische rollen. Bij de lancering van de multiplayer modus van Red Dead Redemption 2 waren die nog nergens te bekennen, maar met de Frontier Pursuits update zijn de Bounty Hunter, Trader en Collector rol aan de wereld toegevoegd. En daar zijn later nog meer rollen bijgekomen.

  Wat ons betreft is het een ideale toevoeging aan GTA Online. De moderne wereld heeft immers nog meer verschillende mogelijkheden als het aankomt om banen om uit te voeren. Helemaal met het oog op de criminele wereld. Denk bijvoorbeeld aan een huurmoordenaar of een hacker, waarbij je op speciale missies gestuurd wordt. Wij zitten er al klaar voor, Rockstar!

  Inspiratie opdoen uit de multiplayer modi

  Red Dead Online krijgt soms kritiek dat er te weinig content is voor spelers die houden van PvE-missies. Dat is alleen niet het geval voor liefhebbers van PvP. De online game kent namelijk genoeg modi om je uit te leven als je op verschillende manieren het wil opnemen tegen andere spelers. Zo heeft de Showdown Series een waslijst aan modi, kan je tegen elkaar racen, is er een Battle Royale-modus en zijn er creatieve Free Roam Events.

  GTA Online heeft zeker geen gebrek aan multiplayer modi, maar meer keuze is altijd goed. Zo heeft GTA Online zelf al een Battle Royale-modus gekregen in de vorm van Motor Wars. Toch heeft Red Dead Online een aantal unieke modi te bieden die niet zouden misstaan in de andere grote multiplayer wereld van Rockstar.

  Vaardigheden aanpassen

  Wanneer je avontuur in GTA Online begint heb je veel keuze in het vormgeven van je karakter. Daarna kan je bovendien je modeontwerper in jezelf naar boven laten komen, want in Los Santos zijn er talloze kledingwinkels met verschillende stijlen te vinden.

  Als het alleen aankomt op het echt specialiseren van je karakter, dat is niet mogelijk in GTA Online. Je kan er bijvoorbeeld niet voor kiezen om de tank van je vriendengroep te worden of om je talenten ergens anders in te stoppen. Rockstar heeft in Red Dead Online voor dat probleem ondertussen een handige oplossing gevonden in de vorm van Ability Cards. Op die manier kan je je vaardigheden aanpassen naar eigen smaak. De studio kan zelf inspiratie halen uit de singleplayer modus van GTA V, want de drie protagonisten hebben allemaal een verschillende specialisatie!

  Het Wilde Westen brengen naar Los Santos

  De wapenindustrie heeft een lange weg bewandeld van het einde van de 19de eeuw tot aan nu. In de tussentijd zijn wapens een stuk efficiënter geworden, dodelijk en in sommige gevallen ook explosiever. Als je een raketwerper of een automatisch geweer zou hebben in het Wilde Westen, dan zou je vrijwel meteen gekroond worden door de bevolking.

  Maar ondanks dat wapens anno 2021 objectief gezien op alle fronten beter gemaakt zijn, missen ze toch iets in vergelijking met de conventionele, oude wapens die de cowboys en outlaws hebben gebruikt anderhalve eeuw geleden. Een revolver uit een holster trekken en de zes kamers legen in een oogwenk heeft een stuk meer flair dan simpelweg het magazijn van een automatisch wapen lozen in het lichaam van je tegenstanders.

  Wij zouden het dan ook niet erg vinden als Rockstar een aantal klassieke wapens toevoegt aan GTA Online. De Navy Revolver heeft al zijn weg gevonden naar Los Santos, maar een Winchester Rifle zou vandaag de dag nog steeds steeds zeer effectief zijn.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.