Jouw guide voor Red Dead Online

  Het laatste Red Dead Online nieuws

  De beste actie games om tijdens Black Friday 2020 te scoren!

  Het is Black Friday en dat betekent dat webshops en retailers helemaal losgaan met dikke deals voor elektronica en games. Ben je nog op zoek naar één of een paar goede actie games? Maak je dan geen zorgen, want wij hebben de beste Black Friday 2020 deals voor actie games voor je op een rij gezet!

  Red Dead Online krijgt standalone game in december!

  Red Dead Online is lange tijd onderdeel geweest van Red Dead Redemption 2 en is dat nog steeds. Maar voor wie alleen geïnteresseerd is in Red Dead Online, kan de online variant als standalone game aanschaffen vanaf 1 december.

  Van deze games willen we een next-gen upgrade zien voor PS5 en Xbox Series X!

  Met de lancering van de next-gen consoles kunnen we in Nederland eindelijk genieten van spectaculaire graphics, razendsnelle laadtijden en andere nieuwe features van de consoles. Een aantal games krijgen bovendien een next-gen upgrade, maar daar mogen wat ons betreft nog wel een paar games aan worden toegevoegd. Van deze games willen wij een next-gen upgrade zien!

  Halloween Pass van Red Dead Online verlengd tot einde november

  Rockstar heeft goed nieuws voor spelers die nog niet alle content hebben verdiend met de Halloween Pass. De speciale Outlaw Pass zou namelijk afgelopen maandag aflopen, maar de ontwikkelaar heeft de actie nu verlengd tot het einde van november!

  Nog meer Red Dead Online

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.