Jouw guide voor Red Dead Online

  Het laatste Red Dead Online nieuws

  De snelste manier om Gold Bars te verzamelen in Red Dead Online

  Naast Amerikaanse dollars waren goudstaven in het Wilde Westen een handig betaalmiddel. In Red Dead Online kan je er zelfs speciale mogelijkheden mee vrijspelen, maar hoe kom je eraan? In deze special leggen we uit hoe je zo snel mogelijk een voorraadje Gold Bars kan verzamelen.

  Extra beloningen voor uitdagingen deze week in Red Dead Online

  Door het coronavirus hebben spelers van Red Dead Online extra veel tijd om in het digitale Wilde Westen te steken. Meer tijd dus om de Daily Challenges te voltooien. Rockstar geeft daarom deze week extra beloningen voor de uitdagingen.

  De tofste open wereld games om toch een beetje buiten te zijn terwijl je thuis moet blijven

  Buiten is het heerlijk weer de komende tijd, maar helaas. We moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Gelukkig is er een manier om toch een beetje buiten te zijn terwijl je thuis zit. Wij geven je de tofste games met geweldige open werelden om van te genieten in deze tijd.

  Deze criminele activiteiten willen wij zien in Red Dead Online

  In het singleplayerverhaal van Red Dead Redemption 2 kan je het wetteloze leven leiden van Arthur Morgan. In de online variant zijn er alleen een stuk minder criminele activiteiten. Daarom zouden wij graag deze mogelijkheden willen zien in Red Dead Online.

  Nog meer Red Dead Online

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.