WandaVision actrice scoort hoofdrol in nieuwe serie

News
woensdag, 05 mei 2021 om 18:00
wandavision disney plusf1624952176
Het succes van Wandavision actrice Elizabeth Olsen na de Marvel serie blijft natuurlijk niet onbekend. Het grote succes van deze serie levert haar nu een hoofdrol op in een nieuwe HBO Max misdaadserie genaamd Love and Death. Wat kunnen we van deze serie en haar rol hierin verwachten?
HBO Max gaat los met nieuwe projecten in zowel film als serie. Hier wordt misdaadserie Love and Death nu ook nog eens aan toegevoegd. De regisseur van de serie is Lesli Linka Glatter, die ook Homeland heeft geregisseerd.

WandaVision actrice in de hoofdrol

Love and Death is gebaseerd op het boek Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs plus een serie artikelen uit Texas Monthly en is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In de nieuwste misdaadserie staan twee koppels centraal, die een harmonieus bestaan hebben in Texas. Al snel verandert dit perfecte leventje in Texas wanneer huisvrouw Candy Montgomery in 1980 Betty Gore om het leven brengt.
WandaVision actrice Elizabeth Olsen heeft de hoofdrol te pakken in Love and Death en speelt de rol van moordenaar Candy Montgomery. Naast Elizabeth Olsen spelen een aantal grote sterren een grote rol in de film, maar dan achter de schermen. Zo zijn Nicole Kidman en David E. Kelley de producenten van Love and Death.
Volgens Deadline is Elizabeth Olsen voor meerdere grote projecten benaderd, na haar succes in WandaVision. Uiteindelijk koos ze toch voor de grote HBO Max serie Love and Death. Wanneer deze uitkomt is nog niet bekend.