De beste Ability Cards om te gebruiken in Red Dead Online

  Als het aankomt op verschillende speelstijlen in Red Dead Online heb je de beschikking over de diverse schietijzers. Maar ook de Ability Cards spelen een grote rol in de manier waarop je gevechten aangaat. Dit zijn de beste Ability Cards die je kan gebruiken in Red Dead Online.

  Paint it Black

  Ongetwijfeld de meest gebruikte Ability Card in Red Dead Online is Paint it Black. Het zorgt ervoor dat je Dead Eye meer de functionaliteit krijgt die het in de campagne van Red Dead Redemption 2 krijgt. In het online gedeelte zullen vijanden namelijk niet vertraagd worden, wat simpelweg niet mogelijk is in multiplayer.

  Met Paint it Black kan Dead Eye wel weer een enorm krachtig middel zijn in een vuurgevecht. Door op een vijand te mikken markeer je diegene met één of meerdere kruisjes. Op het moment dat je Dead Eye weer uitzet, zal je automatisch op elk kruisje een kogel afvuren. Je kan dus ook meerdere vijanden tegelijkertijd markeren en als Lucky Luck iedereen in een oogwenk omleggen. Je moet alleen wel zorgen dat je vijanden jou niet eerder neerschieten of dat ze verdwijnen achter cover.

  Paint it Black is een actieve Ability Card. Daarvan kan je er maar één tegelijkertijd dragen. Van passieve Ability Cards kan je er maximaal drie op hetzelfde moment actief hebben.

  The Unblinking Eye

  Een goede passieve Ability Card om bij je te dragen wanneer je veel gebruikmaakt van Dead Eye is The Unblinking Eye. De kaart heeft een simpel effect: terwijl je Dead Eye of Eagle Eye gebruikt zal de meter langzamer achteruit gaan. Daardoor kan je bijvoorbeeld meer vijanden markeren in Paint it Black.

  The Unblinking Eye heeft voor een passieve Ability Card ook een vrij unieke eigenschap. Er komt namelijk geen negatief effect bij kijken. Veel andere Ability Cards kunnen een mooi voordeel bieden, maar zullen tegelijkertijd een ander aspect negatief beïnvloeden. Bij The Unblinking Eye heb je daar geen last van.

  Slippery Bastard

  Ben je helemaal klaar met tegenstanders die je in een flits uitschakelen door een combinatie van auto aim en rapid fire? Dan is daar gelukkig een oplossing voor mogelijk door middel van een Ability Card. Door Slippery Bastard te activeren kunnen tegenstanders geen lock-on op jouw gebruiken terwijl je Dead Eye aan hebt staan.

  Er zitten alleen wel een paar haken en ogen aan deze actieve Ability Card. Jijzelf kan als je Dead Eye aan hebt staan ook geen lock-on gebruiken en je meter zal ook extra snel leeglopen. The Unblinking Eye is dan ook bijna een vereiste in combinatie met Slippery Bastard.

  Strange Medicine

  Om een paar kogelgaten in je lijf te overleven moet je of dekking zoeken om bij te komen, of je moet een tonic drinken om te helen of je kan gebruikmaken van de Ability Card Strange Medicine. Door schade aan te richten bij vijanden zal je zelf levenspunten genereren. Een soort vampier op afstand dus.

  Zoals eerder gezegd hebben passieve Ability Card vaak alleen wel een negatief punt en dat is voor Strange Medicine dan ook het geval. Jouw natuurlijke health regeneration zal namelijk halveren. Met Strange Medicine moet je dus een agressieve speelstijl hanteren om in leven te blijven of je moet veel tonics inslaan.

  Slow and Steady

  Wil je echt niet als eerste worden neergeschoten in een vuurgevecht, dan is Slow and Steady de perfecte oplossing. Met de actieve Ability Card tover je jezelf om in een wandelende tank. Zodra je Dead Eye inschakelt, zal je minder schade ontvangen en zullen headshots je niet meer in één keer doden.

  Je wordt alleen letterlijke een wandelende tank, want op hetzelfde moment kan je namelijk niet rennen of sprinten. Bovendien zal jouw Dead Eye meter ook achteruit gaan wanneer je schade ontvangt. Je kan dus niet voor eeuwig rondlopen als een Sherman. Ben je alleen een liefhebber van een meer defensieve speelstijl, dan is Slow and Steady de ideale keuze.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.