Onze verwachtingen voor het aankomende Apple evenement

Article
vrijdag, 12 maart 2021 om 17:00
Er zijn geruchten dat er een nieuw Apple evenement aan zit te komen deze maand. Aangezien we in de afgelopen jaren ook in maart een presentatie hebben gehad, kunnen we het dit jaar ook verwachten. Maar welke bekendmakingen kunnen we zien terugkomen in het aankomende Apple evenement? Hieronder een rijtje van de grootste mogelijkheden.

1. Airtags

Airtags zijn kleine tracking-apparaten die met Bluetooth verbinden, bedoeld om verloren spullen terug te vinden. Airtags hebben een ingebouwde-chip dat verbinding kan maken met een iPhone, waardoor je de positie van een apparaat kan bepalen die aan de iPhone verbonden zit. Er zijn een paar van hetzelfde soort producten op de markt zoals Tile en Adero. Toch zijn de Airtags dieper verbonden met Apple-apparaten.
De Airtags waren in begin 2021 nog steeds in de maak. Maar het kan zo zijn dat we tijdens het Apple evenement eind maart meer te horen kunnen krijgen over dit product en misschien zelfs al een datum kunnen krijgen voor wanneer het te verkrijgen is.
schermafbeelding 2020 07 03 om 002022f1615549532

2. Nieuwe iPad Pro

iPads staan erom bekend dat ze een flink prijskaartje hebben. Maar dat is ook niet gek, gezien de kwaliteit, grootte en de specs. De kans is groot dat we tijdens het potentiële Apple evenement eind maart een nieuwe iPad Pro kunnen verwachten, die flink wat geld gaat kosten.
De nieuwe versie van de 12.9-inch iPad Pro krijgt een mini-LED scherm en waarschijnlijk een 5G chip. De iPad Pro blijft bij hetzelfde formaat, maar krijgt er waarschijnlijk een 11-inch model bij. Deze 11-inch iPad gaat 750 dollar kosten en de reguliere, 12.9-inch iPad, 999 dollar. Dit prijskaartje hing ook bij de vorige generaties iPad Pro’s, dus in dat opzicht verandert er niet veel. Tevens zijn er geruchten dat er naast de nieuwe iPad Pro, een nieuwe Magic Keyboard wordt aangekondigd voor de tablet. Deze zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe upgrades bevatten en gaat moderner en nieuwer aanvoelen.
schermafbeelding 2020 07 02 om 235322f1615385144

3. Apple TV

De laatste Apple TV kwam uit in 2017, dat lijkt alweer een eeuw geleden. Nu lijkt het erop dat het bedrijf deze maand een vernieuwde Apple TV gaat aankondigingen, die een stuk verbeterd is dan de voorganger. Wat kunnen we hiervan verwachten?
De nieuwe versie van de Apple TV krijgt een geüpgrade processor en een vernieuwde afstandsbediening. Deze afstandsbediening gaat een soortgelijke Find My-functie krijgen, wat ook op de iPhone staat. Zo kun je de afstandsbediening terugvinden als je hem thuis bent kwijtgeraakt. De kans is groot dat het product twee varianten krijgt. Eén met een A12 chip en één met een A14X chip, doordat Apple werkt aan console-achtige games voor Apple Arcade.
technology 3068617 1920f1615385383

4. Nieuwe AirPods

De AirPods zijn één van de populairste gadgets die Apple heeft uitgebracht. Het is dan ook niet gek dat het miljardenbedrijf regelmatig met nieuwe versies komt van de oortjes. In het nieuwe evenement kunnen we dan ook weer nieuwe AirPods verwachten.
Zo komt het bedrijf waarschijnlijk met de nieuwe AirPods 3, die in de eerste helft van 2021 moeten uitkomen. Deze gaan er ongeveer hetzelfde uitzien als de AirPods Pro, maar zonder de Active Noise Cancellation optie, waardoor Apple de AirPods 3 voor een lagere prijs op de markt kan brengen.
Tevens is Apple bezig met een nieuwe versie van de AirPods Pro. Deze gaan een compacter ontwerp krijgen en een nieuwe, draadloze chip. Dit ontwerp gaat de korte steel onderaan de AirPods Pro elimineren, dat ervoor zorgt dat de AirPods Pro er ronder uit gaan zien. Hierdoor wordt het een grote concurrent van de oordoppen van Google en Samsung. Op de Japanse site Mac Otakara is er gezegd dat de vernieuwde AirPods Pro in april op de markt komen, maar dit is niet officieel bevestigd.
imacf1615385604

5. Vernieuwde iMac

De iMac is één van Apple’s grootste producten tot nu toe. Vaak komen er vernieuwde modellen vrij van de iMac. Dit jaar, tijdens het evenement, kunnen we opnieuw een vernieuwde iMac verwachten. Maar dit keer is er meer vernieuwd dan voorgaande jaren.
Zo krijgt de iMac een soortgelijk iPad Pro design, met dunnere en mooiere randen. Er zijn geruchten dat de nieuwe iMac een siliconen chip krijgt en een speciaal Apple-gemaakte GPU. Er zijn twee versies van de nieuwe iMac. Eén daarvan is 23 tot 24- inch groot. De nieuwe iMac zal hoogstwaarschijnlijk in de eerste helft van dit jaar nog uitkomen!
Naar welke nieuwe product kijk jij het meest uit tijdens het Apple evenement? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws