Reageer en Win: Apex Legends Nintendo Switch goodie-pakket!

  Stormen zorgen de komende dagen voor grauw en nat weer in Nederland, maar gelukkig hebben we een manier om je weekend lekker op te fleuren. Op de release van Apex Legends op de Nintendo Switch te vieren, geven we namelijk een mooi goodie-pakket weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de Razer Mamba HyperFlux en Firefly combo. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren en uitleggen waarom je de muis en muismat goed kan gebruiken.

  De winnaar van de Razer Mamba HyperFlux en Firefly is geworden... svenysven!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Apex Legends goodie-pakket

  Apex Legends is al sinds de lancering één van de meest populaire Battle Royale games op de markt. Sinds 9 maart is de succesvolle, gratis shooter nu ook beschikbaar op de Nintendo Switch! Op dat te vieren, geven wij in samenwerking met Vertigo 6 een prachtig Apex Legends goodie-pakket weg. In het pakket kan je een speciale Apex Legends Nintendo Switch Pro controller vinden, een custom SD-kaart van maar liefst 128GB en de geliefde Nessie plush!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.