Teufel kondigt de vederlichte, bluetooth Supreme In earbuds aan

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 17:30
teufel supreme inf1611070648
Draadloze earbuds en koptelefoons worden vandaag de dag volgestopt met enorm veel features, wat niet altijd het gewicht en comfort ten goede komt. Dat is niet het geval voor de Supreme In earbuds die Teufel vandaag heeft aangekondigd.
De gloednieuwe earbuds die Teufel aan haar line-up heeft toegevoegd zijn bijna niet te voelen in je oren. De Supreme In weegt namelijk maar 18 gram en de pasvorm is bovendien aan te passen door middel van een lusje en siliconen adapters. Perfect dus om de hele dag in je oren te houden en dat is ook goed mogelijk dankzij de accuduur van 16 uur. Als de batterij leeg is, kan je die snel weer opladen met quick charge.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Apple AirPods is het niet mogelijk om de earbuds op te laden in een charging case, maar zijn de twee oordopjes wel aan elkaar vast te maken met de ingebouwde magneet, zodat je ze om je nek kan dragen. De Teufel Supreme In heeft namelijk een in-line kabel met bedieningsknoppen voor je muziek en telefoongesprekken.
Teufel richt zich met de Supreme In ook niet op noise-cancelling, maar juist op de mogelijkheid om nog steeds omgevingsgeluiden te horen met de oordopjes in je oren. Hoewel noise-cancelling namelijk handig is in het openbaar vervoer, kan het op straat al snel een gevaar vormen wanneer je verkeer niet aan hoort komen.

Genieten van je favoriete muziek

De Teufel Supreme In kent voor de rest alle gemakken waar we tegenwoordig bijna gewend aan zijn geraakt. Zo wordt er gebruikgemaakt van Bluetooth 5.0 met aptX en AAC codecs en kan je de earbuds gebruiken voor al je favoriete streamingdiensten. Wil je het geluid van de 10.7mm grote lineaire HD drivers aanpassen, dan kan je dat doen via de equalizer in de Teufel Headphones app.
De Teufel Supreme In earbuds zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren en zijn meteen beschikbaar in de webwinkel van Teufel voor 119,99 euro!

Populair Nieuws