Nieuwe foto's Apple AirPods 3 met kleinere charging case gelekt

News
maandag, 22 februari 2021 om 12:00
technology 3068617 1920f1615385383
De Apple AirPods zijn de meest verkochte draadloze earbuds en dat wordt goed duidelijk wanneer je een kijkje op straat neemt. Veel liefhebbers kijken dan ook uit naar een nieuwe versie en die wordt binnenkort misschien aangekondigd. Er zijn nu namelijk foto’s van de Apple AirPods 3 gelekt.
Sinds de release van de originele Apple AirPods in december 2016, is het marktaandeel van het Amerikaanse techbedrijf gigantisch gegroeid op het gebied van draadloze oordopjes. Initieel werden er nog veel grapjes gemaakt over de ‘tandenborstel-opzetstukjes’, maar al snel zijn de AirPods een bekend gezicht geworden op straat, in winkels en natuurlijk tijdens video calls.
Na de originele AirPods is Apple daarna gekomen met de AirPods 2 en AirPods Pro en daar komt in de nabije toekomst waarschijnlijk ook de AirPods 3 bij. Van die oordopjes zijn nu ook nieuwe foto’s gelekt, dat claimt 52audio. De nieuwe AirPods 3 lijkt veel lessen te hebben geleerd van de AirPods Pro. Zo lijkt het erop dat de nieuwe earbuds een siliconen in-ear tip krijgen. Daarnaast heeft de nieuwe versie ook het pressure-relieving system, wat betekent dat de druk in je oor geneutraliseerd kan worden, om meer comfort te bieden.

Makkelijk om in je broekzak te stoppen

De AirPods 3 lijkt daarmee in vorm en functie veel op de AirPods Pro, maar het wordt geen directe kopie volgens 52audio. Zo zal de derde iteratie geen Active Noise Cancelling krijgen, maar mogelijk wel weer de handige touch controls. Een voordeel die de AirPods 3 bieden tegenover de Pro is juist weer een kleinere charging case, die je dus makkelijker in je broekzak kan stoppen.
Of al deze geruchten waar blijken te zijn, dat zal nog een tijdje onduidelijk blijven. Daarvoor moeten we namelijk eerst wachten op de officiële aankondiging van Apple. Mogelijk zal die bekendmaking in de eerste helft van 2021 zijn.