Krijgt de volgende Apple iMac een ingebouwde muis en toetsenbord?

  Apple probeert met haar producten altijd nieuwe elementen te introduceren, in plaats van er een nieuwe processor in te steken en het product op de markt te brengen. Nu is er alleen een patent opgedoken met een wel heel bijzonder design voor een nieuwe Apple iMac.

  Apple

  Recent heeft Apple de nieuwe en peperdure Mac Pro op de markt gebracht, een product dat is bedoeld voor professionals. Voor de gewone consument heeft de techgigant de iMac in het assortiment, maar volgens opgedoken patenten lijkt het erop dat Apple flink wil gaan experimenteren met het ontwerp. Dat laat Patently Apple weten.

  Het bedrijf lijkt het all-in-one principe namelijk wel heel letterlijk te nemen. In het patent is een iMac te zien die gemaakt is van gebogen glas, met daarin ingebouwd aan de onderkant een toetsenbord en twee trackpads. Daarmee zal de iMac ook bruikbaar zijn voor linkshandigen.

  Patently Apple

  Het is natuurlijk nog de vraag of Apple ook daadwerkelijk dit ontwerp gaat gebruiken en hoeveel het zal gaan kosten. Het is in ieder geval interessant om te zien dat Apple aan het experimenten is met de iMac, dat in vergelijking met de rest van de line-up weinig is veranderd. Zal jij zo’n compleet all-in-one design in huis halen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.