Gaat zo de iPad Pro 2021 eruitzien?

  Het nieuwe jaar is inmiddels alweer ruim een halve maand onderweg. Op het gebied van corona biedt het ons helaas nog weinig voorspoed, maar desondanks gaan de grote techbedrijven nog steeds op volle kracht door. Samsung kondigde bijvoorbeeld al de nieuwe Samsung Galaxy S21-lijn aan en LG komt met een oprolbare smartphone. Maar ook Apple zit niet stil en komt naar verwachting begin dit jaar met een aantal nieuwe aankondigen.

  Hoe gaat de iPad Pro 2021 eruitzien?

  Het is even afwachten wat Apple tijdens het volgende Apple Event allemaal gaat presenteren, maar de kans zit er dik in dat er een nieuwe Apple iPad Pro komt. De iPad’s van Apple zijn anno 2021 nog steeds erg populair en een nieuwe Apple iPad Pro zal waarschijnlijk ook weer goed verkopen. Maar hoe gaat dit nieuwe model er dan uitzien?

  Een nieuw design?

  Nogmaals er is door Apple officieel nog niks bevestigd, maar er zijn wel al een aantal sterke geruchten. Zo lijkt het er sterk op dat Apple het design van de iPad Pro gaat aanpakken. Niet heel extreem, maar het gaat naar verluidt aan de slag met de schermranden. De iPad Pro 2021 zou vierkante schermranden krijgen en een opstartknop aan de bovenkant.

  Apple iPad Pro 2020

  Krijgen we een touchbar?

  Daarnaast blijft het ontwerp van de iPad Pro redelijk hetzelfde en zal er voor de rest ook niet echt iets schokkends verwacht. Wel is het nog goed om te vermelden dat de iPad Pro 2021 naar verwachten ook geen touchbar meekrijgt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.