Avatar spin-offs die uitgebracht moeten worden

Article
donderdag, 11 maart 2021 om 16:00
avatar the last air bender netflixf1614328041
Let op: dit artikel bevat Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra spoilers.
Met de bekendmaking van Nickelodeon dat ze een aparte divisie maken genaamd ‘Avatar Studios’ maakt, is deze studio van plan verschillende films en series te maken gebaseerd op de Avatar Universe. Er zijn tientallen mogelijkheden voor verschillende spin-offs, maar welke zijn het echt waard om te maken?

1. Zuko's zoektocht naar zijn moeder (film)

Aan het einde van Avatar: The Last Airbender seizoen 3 konden we een conversatie zien tussen Zuko en zijn vader, Fire Lord Ozai. Hierin eiste Zuko dat zijn vader moest zeggen of zijn moeder nog leefde. Uiteindelijk gaf hij toe en zei dat Zuko’s moeder ergens op de wereld nog in leven was. Toch hebben we de redding van zijn moeder niet terug kunnen zien in het laatste seizoen. Wat als we dit wel kunnen zien in een spin-off?

Zuko’s moeder heet ook wel Ursa en zij is gevlucht van de vuurnatie om naar haar geboortedorp te vluchten. In de Avatarcomics kun je zien dat Zuko naar zijn moeder op zoek gaat, met behulp van Avatar Aang. Uiteindelijk weet Zuko de locatie te vinden van zijn moeders dorp en worden ze herenigd. Ook al weten we dus hoe dit verhaal eindigt, is het interessant om dit verhaal terug te zien in een film. Zo kunnen we meer karakteropbouw van Zuko zien en kunnen we echt de band tussen hem en zijn moeder zien groeien. Ook kunnen we de gevolgen zien van het gevecht tussen de Avatar en Fire Lord Ozai en hoe de groep helden de wereld opnieuw proberen op te bouwen.
avatar the last airbenderf1675336902

2. Azula's verlossing (limited serie)

In het eindgevecht met Zuko zien we zijn zus Azula steeds manischer worden. Ze jaagt al haar beste soldaten weg en gaat het gevecht aan met haar broer. Uiteindelijk verloor ze deze. Nadat ze manisch was geworden en verloren had werd ze weggestuurd naar de gevangenis. Wat als er een spin-off komt waarin we Azula kunnen zien die het juiste pad probeert te bewandelen?
In Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra hebben we niet kunnen zien hoe Azula’s leven er uitzag na de gebeurtenissen van The Last Airbender. Het is dan ook een interessant onderwerp om een limited serie over te maken. In deze serie kunnen we Azula zien die in de koers van de afleveringen het juiste pad probeert te bewandelen. Hiernaast kan nog van alles verzonnen worden zoals verschillende slechteriken die haar weer op het verkeerde pad willen brengen, maar ook bepaalde karakters die het beste uit Azula proberen te halen. Ze is dan ook nog maar een tiener van 14 jaar en haar personage kan in de loop van haar leven best veranderd worden (mits ze de goede mensen tegenkomt).

3. Avatar Kyoshi (serie)

Kyoshi was de Avatar voor Aang en Roku en is maar liefst 230 jaar oud geworden. We hebben haar in Avatar: The Last Airbender een aantal keer zien terugkomen, bijvoorbeeld in de aflevering waarin ze de waarheid spreekt over de moord op Chin the Conqueror. Wat kunnen we verwachten van een Avatar Kyoshi spin-off?
Er is veel te behandelen over het leven van Kyoshi, aangezien ze honderden jaren oud is geworden. Maar één van de belangrijkste dingen die in een spin-off serie moeten komen zijn: de oprichting van Kyoshi eiland en de Kyoshi Warriors, haar populariteit als Avatar, de strijd met Chin the Conqueror en de oprichting van de Dai Li. Zo zijn er nog tientallen andere dingen die in deze serie kunnen voorkomen. Hierdoor is er genoeg stof en onderwerpen om meerdere seizoenen te maken waardoor een een Kyoshi spin-off een echte mogelijkheid kan zijn voor in de toekomst.
avatar the last airbender the shadow of kyoshif1614263875

4. Korra en Asami's liefdesverhaal (film)

The Legend of Korra heeft in totaal 4 seizoenen geduurd. Nadat Korra veel verschillende vijanden heeft verslagen, hebben we aan het einde van het laatste seizoen kunnen zien dat er iets opbloeide tussen Korra en Asami, de personage die in de vier seizoenen aan Korra’s zijde stond. We konden niet officieel zien of ze echt verliefd op elkaar waren, maar een spin-off film zou hier meer duidelijkheid over geven.
We zagen dat Asami in de laatste aflevering graag naar de Spiritworld wilde toereizen. Uiteindelijk gingen zij en Korra naar het Spiritportaal toe om daarnaar toe te reizen. In deze laatste scène keken ze elkaar liefdevol aan.
Als er een spin-off film komt, is het leuk om te zien wat ze gaan doen in de Spiritworld, waarin ze ondertussen hun gevoelen aan elkaar uiten. Dit kan betekenen dat we het eerste lesbische koppel van deze franchise op beeld kunnen zien. Maar deze film hoeft niet alleen dat te behandelen, het is ook interessant om te zien wat voor gevaren ze tegen komen in de Spiritworld en of Korra's connectie met de generaties Avatar ooit nog terug kan komen. Deze film kan dus de kleine plotholes die in The Legend of Korra waren, opvullen.

5. Avatar Wan (film)

Alhoewel we in The Legend of Korra het avontuur van Avatar Wan hebben gezien, kan een film over de eerste Avatar reuze interessant zijn.
We kunnen wel al verwachten wat er in de film kan komen, zoals hoe Wan de vier elementen heeft kunnen beheersen en hoe hij bevriend raakt met Spirits, maar deze film kan ook de vragen beantwoorden wat er na het gevecht met Vaatu is gebeurd. Hoe Wan probeert de balans tussen Spirits en de mensheid te behouden. Deze film kan een goede basis zijn voor alle aankomende spin-offs in het Avatar universum en het kan een goede uitleg geven over de vorming van dit universum voor nieuwe Avatar kijkers.
Wat denk jij dat nog meer een spin-off verdient in het Avatar universum? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws