Deze spin-off series komen eraan

Article
zondag, 07 februari 2021 om 13:00
vikingsf1579861345
Steeds vaker zie je dat populaire series een spin-off krijgen. Veel shows doen het gewoon zo ontzettend goed, dat het bijna zonde is om het verhaal niet op een manier verder te laten gaan. Ons hoor je hier niet over klagen, want dit zorgt ervoor dat er heel wat moois aan zit te komen. Dit zijn een aantal hele vette spin-off series die we gaan krijgen!

The Lord of the Rings

Na het grote succes van de The Lord of the Rings en The Hobbit trilogieën verbaast het niet dat er nieuwe plannen zijn gemaakt met deze ongelofelijk populaire fantasiewereld. Dit zal dit keer in de vorm van een serie worden. De show zal zich afspelen in de tweede era, waarin Sauron de macht probeert te grijpen. Ontzettend veel weten we nog niet over deze aankomende serie, maar er komen steeds meer details de wereld in. De show zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar uitkomen. Natuurlijk kan het coronavirus nog roet in het eten gooien, maar in Nieuw-Zeeland, waar de serie opgenomen wordt, is het virus redelijk goed onder controle.

The Witcher: Blood Origin

Hoewel we nog steeds wachten op het tweede seizoen van de The Witcher serie, weten we al dat er ook een spin-off zal komen genaamd The Witcher: Blood Origin. Deze serie zal extra speciaal worden, aangezien deze zal gaan over de allereerste Witcher. De informatie die we over hem hebben is heel erg schaars, dus er zal een heleboel duidelijk worden over de geschiedenis van Witchers. De kans dat het daarnaast ook nog eens een hele gave serie zal gaan worden is ook nog eens erg aanwezig. Voor mensen die net kennis maken met deze magische wereld is het een goede introductie en voor de grote fans van The Witcher en bijzonder stukje extra informatie.
the witcher geraltf1673257620

The Book of Boba Fett

We konden natuurlijk al verwachten dat de terugkeer van Boba Fett niet alleen voor die paar afleveringen in The Mandalorian zou zijn. Dit populaire personage had altijd al meer potentie, daarom heeft Disney ervoor gekozen om een spin-off serie van Boba Fett te maken. Deze serie gaat The Book of Boba Fett heten en werd aangekondigd in de finale aflevering van The Mandalorian seizoen 2. Ook Ahsoka Tano zal een eigen serie gaan krijgen en ook deze zal deel uitmaken van het verhaal van The Mandalorian. Toch dit waarschijnlijk meer een sequel op de serie Star Wars Rebels.

The Boys

Misschien wel de populairste serie op Amazon Prime, The Boys, zal ook een spin-off gaan krijgen. Deze serie is voor veel mensen de reden om de streamingdienst van Amazon aan te schaffen, dus dit komt ook niet geheel onverwachts. De spin-off show zal een hele andere kant opgaan dan The Boys. We zullen gaan zien hoe de jongeren met krachten opgeleid worden op de superheldenschool in Vought. Aan het einde van ieder jaar is er een toernooi waarbij de studenten van de school tegen elkaar strijden. Het zou dus nog wel eens een spectaculaire serie kunnen worden.
the boysf1616580706

Vikings: Valhalla

Buiten een verlenging van het zesde seizoen zit er ook een spin-off van Vikings aan te komen. Deze serie zal Vikings: Valhalla gaan heten en zal zich zo’n 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings afspelen. Dit is rond de tijd dat de Viking era tot een einde komt, maar we kunnen een aantal bekende namen verwachten. Er is nog niets bevestigd, maar de kans dat wij beroemde krijgers als Leiff Eriksson zullen zien is erg aanwezig. Er is nog niet veel bekend over deze serie, maar potentie heeft Vikings: Valhalla zeker!
Wat verwachten jullie van deze aankomende spin-offs? Laat het ons weten met een reactie!