Netflix reageert op Legend of Korra ophef

  Avatar fans in Nederland hebben al een tijdje kunnen genieten van alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender die op Netflix zijn geplaatst. Nu kunnen Amerikaanse fans ook alle afleveringen bekijken. Toch is er inmiddels wel wat ophef ontstaan over de populaire serie, voornamelijk over het vervolg genaamd The Legend of Korra.

  Nickelodeon

  The Legend of Korra minder geliefd

  Avatar: The Last Airbender is zonder twijfel een van de meest bekende en geliefde animatieseries. Fans konden dan ook hun geluk niet op wanneer Netflix aankondigde dat de complete serie op de streamingdienst te zien zou zijn. In Nederland waren we hier al wat eerder mee, maar vanaf 15 mei konden Amerikaanse fans ook heel de serie kijken. Toch duurde het niet lang voordat er veel negativiteit ontstond op sociale media. Deze negativiteit heeft vooral te maken met de vervolgserie genaamd The Legend of Korra.

  Op sociale media ontstonden er veel discussies tussen fans. Een grote groep liet vooral op Twitter weten dat ze veel liever een vierde seizoen van The Last Airbender hadden willen zien, terwijl een andere groep het vooral op nam voor The Legend of Korra. Zij vertelden dat de serie net zo goed was en dat fans het een tweede kans zouden moeten geven. Uiteindelijk liep de ruzie zo uit de hand dat Netflix er ook op reageerde. Toen een fan een artwork deelde van oudere, volwassen versies van Aang, Katara, Zuko, Sokka en Toph en erbij schreef dat hij hier liever veel meer van had willen zien, liet Netflix duidelijk weten dat Korras verhaal ook belangrijk is. Aangs verhaal is immers al verteld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.