The Legend of Korra held was bijna een schurk geweest

News
zondag, 27 december 2020 om 10:30
legend of korraf1608805793
The Legend of Korra, spin-off serie van Avatar: The Last Airbender, had nog wel eens een hele andere kant op kunnen gaan dan dat het uiteindelijk gedaan heeft. Asami, één van de vrienden van de Avatar Korra, zou in eerste instantie namelijk juist een schurk worden in de serie.
Waar Katara, Sokka en uiteindelijk Zuko vrienden van Avatar Aang waren, heeft ook Avatar Korra haar eigen team. Mako, Bolin, Sato en Asami stonden altijd klaar voor haar, maar dit had heel anders kunnen zijn. De vader van Asami was namelijk ook niet bepaald een vriendelijke man en de showrunners, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, waren van plan om Asami de Avatar te laten spioneren voor haar vader.
De reden dat hier uiteindelijk niet voor gekozen werd is heel simpel. Ze vonden Asami een te leuk personage om een schurk van haar te maken. Asami’s vader, Hiroshi Sato, steunde de equalists en was dus streng tegen benders. Hier vond Asami zichzelf helemaal niet in en keerde zich dus tegen hem. Ze hielp Avatar Korra met het vinden van een airbender die haar kon trainen.

Nu ook op Netflix

Recentelijk verscheen The Legend of Korra ook op Netflix, nadat Avatar: The Last Airbender dat ongeveer een jaar geleden ook deed. Dit werd een groot succes, waardoor de vraag naar The Legend of Korra ook groter werd. Deze wens werd door Netflix in vervulling gebracht. De serie kent vier seizoenen met daarin 52 afleveringen. Net als bij The Last Airbender duren deze allemaal rond de 20 minuten.
Gaan jullie The Legend of Korra kijken? En als je de serie al gezien hebt, wat vond je ervan? Laat het ons weten!

Populair Nieuws