Avatar acteur ziet een live action serie wel zitten

  Netflix is aan het werk aan een live action serie van Avatar: The Last Airbender. Acteur Dante Basco, die Zuko speelde in de originele serie, ziet dit idee wel zitten. Basco lijkt nog steeds erg blij met zijn oude rol en zou in de aankomende serie dus ook erg graag terugkeren.

  In eerste instantie zou de serie gemaakt worden door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Deze twee hadden het plan om Dante Basco bij de show te betrekken. Vanwege creatieve meningsverschillen besloten de twee alleen om weg te stappen van de show. Hierdoor bleven we achter met een hoop onzekerheid.

  Wat gebeurt er nu?

  Wat de toekomst van de live action Avatar serie ons nu zal bieden is nog volledig onbekend. Ook Basco weet nog niet of hij bij de show betrokken zal worden. Natuurlijk hoopt Basco nog wel terug te keren bij de show. In een interview met Entertainment Weekly geeft hij aan dat het Avatar universum nog steeds een speciaal plekje in zijn hart heeft. Hij vergelijkt Avatar met Star Wars, aangezien het een enorm project is en hij het een eer vindt dat hij hieraan mee heeft mogen doen.

  Twitch stream inzamelingsactie

  Recentelijk kwamen een aantal van de oude Avatar: The Last Airbender castleden nog bij elkaar op initiatief van Dante Basco. Samen bekeken zij hun show van het begin tot het einde om geld in te zamelen voor goede doelen. Ze haalde hier meer dan 30.000 euro mee op. Voor Dante was het een win-win situatie. Hij gaf aan de serie nog nooit helemaal van begin tot eind gezien te hebben.

  Wat zouden jullie ervan vinden als Dante Basco terug zou keren als prins Zuko in de Avatar live action serie?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.