Resident Evil filmposter doet denken aan deel 4

News
donderdag, 11 maart 2021 om 16:30
resident evil 4 medallones azulesf1613993792
De reboot van de Resident Evil films lijkt langzaam op gang te komen. Na zes films van regisseur Paul W.S. Anderson, krijgen we een reboot van regisseur Johannes Roberts. De poster van de film geeft alvast een bekende sfeer af.
De planning is dat we de film al in september te zien gaan krijgen in de bioscoop. Het is natuurlijk afwachten of dat dit ook zo aan zal houden, maar promotie voor de reboot van Resident Evil begint al langzaam op gang te komen. Op Twitter hebben we al de eerste poster mogen aanschouwen en het geeft het gevoel alsof we kijken naar de cover van Resident Evil 4.

Veel namen

De poster geeft natuurlijk totaal geen beeld over de film zelf, maar zet wel duidelijk een toon voor de Resident Evil film. We zien een enorme lijst aan bekende namen uit de games van Albert Wesker tot Chief Irons. Het zou kunnen betekenen dat we een film krijgen die een stuk trouwer blijft aan het bronmateriaal dan de films van Paul W.S. Anderson. Dit zou super goed nieuws zijn voor fans van de games die vonden dat de films teveel afweken van het bronmateriaal.

Gemixte reacties

Als we de reacties op Twitter in duiken, is het niet allemaal positief. Veel reacties gaan vooral over dat er teveel namen zouden zijn voor slechts één Resident Evil-film. Sommige gebruikers denken dat er hierdoor teveel personages bij elkaar gepropt worden in één verhaal. Andere reacties lijken daarentegen weer positief, en hebben het idee dat er veel gewerkt gaat worden met flashbacks naar voorgaande verhalen. Deze gebruikers denken dan ook dat de film zou gaan over Resident Evil 2 met veel terugblikken naar het verhaal in deel 1.
Wat we werkelijk kunnen verwachten van de Resident Evil reboot, blijft vooralsnog een grote vraag.