Avatar Live-action serie nog steeds in de maak

News
vrijdag, 29 januari 2021 om 10:30
avatar the last airbenderf1675336902
Geruchten over de live-action Avatar serie gaan nog steeds veel rond. Er zou gewerkt worden aan de serie, maar het leek erop dat er helemaal niets gebeurde. Toch blijkt het dat de Avatar: The Last Airbender show nog in de pre-production fase zit en er dus ongetwijfeld nog aan zal komen.
Het duurt steeds langer met de live-action Avatar: The Last Airbender serie. Netflix kondigde lang geleden al aan dat de serie eraan zou komen, waarna het voor een lange tijd stilviel. Ook acteurs die in de originele serie speelden gaven aan nog geen contact gehad te hebben met de makers van deze live-action versie.

Hoezo duurt het zo lang?

Er is natuurlijk wel een reden voor de langdurigheid. In eerste instantie zou de show geregisseerd worden door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, maar de twee hadden creatieve meningsverschillen en besloten ermee te stoppen. Wel hadden de twee al contact gehad met een aantal acteurs. Zo gaf Dante Basco, de acteur die Zuko speelde in de originele serie, aan dat de regisseurs hem graag in de show hadden gezien. Sinds de twee de show verlieten heeft ook prins Zuko niks meer gehoord over de live-action serie.

Rideback

De live-action Avatar: The Last Airbender serie wordt geproduceerd door Rideback. Dit bedrijf heeft een grote naam voor zichzelf gemaakt door mee te werken aan succesvolle films als The LEGO Movie, It en een aantal Sherlock Holmes films. Momenteel is ze aan het werk met de serie Walker en dus met de live-action Avatar show. Universal Pictures ging recentelijk een productieovereenkomst aan met Rideback.