Avatar The Legend of Korra op Netflix is een feit!

News
dinsdag, 15 december 2020 om 14:30
xgn google image
Het werd toch wel echt tijd. Na te kunnen genieten van Avatar: The Last Airbender op Netflix is het nu ook tijd voor het vervolg. Het moest op zich wachten, maar Avatar: The Legend of Korra kun je nu zien op Netflix in Nederland.

Avatar: The Legend of Korra opeens op Netflix

De streamingdienst heeft letterlijk een paar minuten voor dit artikel op Facebook verteld dat Avatar: The Legend of Korra eindelijk op Netflix te zien is. Fans van de originele serie keken hier al een lange tijd naar uit, maar nu is het dus realiteit geworden. Er is geen datum waarop The Legend of Korra op Netflix komt. Je kan het nu gewoon kijken.
primer v ideo de gameplay de the legend of korra 100680

The Legend of Korra op Netflix laat Aang achter zich

The Legend of Korra verteld het verhaal van de nieuwe Avatar, na Avatar Aang. De tijd van de hilarische luchtmeester is voorbij en nu is het de tijd van Korra. Samen met haar vrienden Bolin, Asami, Mako en Natuurlijk Naga strijden zij tegen verschillende slechteriken die klaar staan om het leven zuur te maken van iedereen.
Gelukkig zien we ook wat oude bekende gezichten. Zo zijn er kleine rolletjes weggelegd voor het gehele originele Team-Avatar. Gaan jullie The Legend of Korra kijken op Netflix? Wij in ieder geval wel!
Welke serie is jullie favoriet? Kiezen jullie voor The Last Airbender of toch voor The Legend of Korra? Laat het ons weten in de comments. Vertel ons ook welk element jij het liefst zou willen beheersen.