Avatar The Last Airbender onthuld nieuwe manier van benden

News
donderdag, 06 augustus 2020 om 13:00
avatar the last airbender the shadow of kyoshif1614263875
Avatar The Last Airbender is al jaren geleden afgerond, maar nieuwe verhalen in het universum van Aang en zijn vrienden worden nog steeds vertelt. Zo ook in het recente boek, Avatar The Shadow of Kyoshi. Hierin werd een compleet nieuw nieuwe manier van elementsturing (bending) onthuld.
Het boek Avatar The Shadow of Kyoshi onthuld namelijk een nieuw element om te benden, namelijk glas. Waar de vier elementen lucht, water, aarde en vuur de kern-elementen zijn die in de serie bestuurd worden, kwamen hier in latere seizoenen nieuwe elementen bij. Zo bedacht Toph hoe ze metaal kon sturen en leerde Katara tegen haar zin in hoe ze bloed moest sturen.
Een eerdere Avatar, genaamd Kyoshi, blijkt in het boek ook een extra elementen in de vingers te hebben. Met haar kennis over het aarde-element heeft ze geleerd hoe ze glas kan sturen. Glas is in feite gebrande aarde, dus de logica achter de nieuwe onthulling is duidelijk.
Avatar The Shadow of Kyoshi is niet het eerste boek dat meer verhalen vertelt in het universum van Aang en zijn vrienden. Zo werd ook het mysterie rondom Zuko's moeder opgelost via een stripboekenreeks. Tevens kwam The Legend of Korra uit, een vervolgserie over de avatar na Aang.

Glas sturen in Avatar The Last Airbender live-action-serie?

Of de manier van sturen ook in de live-action Netflix-serie van Avatar The Last Airbender te zien zal zijn, is nog maar de vraag. De serie werd in 2018 aangekondigd en zou een hervertelling worden van de originele animatie-serie. Daarmee is het de tweede poging voor een live-action Avatar-project. Eerder kwam er namelijk ook een film van Avatar The Last Airbender uit die vrij slecht werd ontvangen.

Populair Nieuws