Alle PS5 showcase aankondigingen op een rij!

  De Sony PS5 Showcase gisteren had veel tofs in petto. Er kwamen een paar toffe verrassingen voorbij en de releasedatum en prijs van de console is bekendgemaakt. Dit zijn alle aankondigingen van het PS5 Showcase event.

  Final Fantasy XVI trailer zit vol magie en oorlog

  Tijdens het PS5 Showcase event werd afgetrapt met de onthulling van Final Fantasy XVI. De nieuwe game uit de stal van Square Enix belooft je midden in een grimmige oorlog te gooien. Deze wordt vol magie uitgevochten en natuurlijk met een beetje hulp van bekende gezichten in de vorm van summons zoals Ifrit, Shiva en anderen.

  Bekijk hier het hele bericht rondom de Final Fantasy XVI aankondiging.

  Maak je klaar voor God of War Ragnarok

  Helemaal aan het einde van de PS5 Showcase kwam de tweede verrassing van Sony uit de mouw. God of War krijgt een tweede deel, waarin het einde van de tijd, Ragnarok, voorbij moet komen. Kratos maakt zich in ieder geval klaar voor de strijd, maar gezien het slechts een teaser was, weten we nog niet veel over de game.

  Bekijk hier de teaser van God of War Ragnarok.

  PlayStation Plus Collection als tegenhanger van Xbox Game Pass

  De bezitters van een PlayStation Plus abonnement mogen met een PS5 straks in hun handjes knijpen. De nieuwe console komt namelijk gepaard met een gloednieuw element van PS Plus: PlayStation Plus Collection. Deze tegenhanger van de Xbox Game Pass geeft een wisselend aanbod van PS4 titels die gratis te spelen zullen zijn.

  Bekijk hier de PS Plus Collection aankondiging.

  Nieuwe Miles Morales gameplay trailer

  Spider-Man: Miles Morales liet ook van zich zien tijdens de PS5 Showcase. Met een aantal verse beelden slingerde Miles Morales in next-gen beelden over het scherm. Na de PS5 Showcase werd bovendien bekend dat Miles Morales in verschillende versies te koop zal zijn en samen met Horizon Forbidden West en Sackboy A Big Adventure ook naar de PS4 komt.

  Bekijk hier de nieuwe PS5 trailer van Spider-Man Miles Morales.

  Ray Tracing in de nieuwe trailer van Demon's Souls Remake

  Demon's Souls krijgt een remake die onderdeel is van de launch line-up van de PlayStation 5. De game liet van zich zien met nieuwe beelden die tentoonstellen dat de game grafisch eentje is om rekening mee te houden. Onder andere ray tracing zorgt ervoor dat de game als compleet nieuw aan zal voelen.

  Bekijk de Demon's Souls trailer in dit artikel.

  Resident Evil Village vertelt een gruwelijk kinderverhaaltje

  Capcom kwam met een Resident Evil Village trailer tijdens de PS5 Showcase. De trailer vertelt een verhaal in de vorm van een fabeltje dat vroeger aan kinderen verteld werd. Alleen dan in een gruwelijke horrorversie, waarin een dorp vol geschifte mensen zit. De game belooft door te borduren op de gebeurtenissen uit de vorige game.

  Bekijk hier de Resident Evil Village trailer.

  Oddworld: SoulStorm toont verse gameplay

  Oddworld Inhabitants komt op de PS5 met een nieuwe game, Oddworld: Soulstorm. De game kreeg een nieuwe gameplay trailer die de kracht van de PS5 goed laat zien. In de trailer zien we de wereld van Abe waarin hij een heleboel van zijn soortgenoten moet gaan redden. Dit belooft een grotere wereld dan ooit te zijn, waarin nog meer te doen zal zijn.

  De trailer van de game kun je hierboven bekijken.

  Call of Duty Black Ops Cold War trailer trapt Alpha af

  Call of Duty Black Ops Cold War beelden ontbraken niet tijdens de PS5 Showcase. De gameplay beelden van de game tonen een deel van de singleplayer, waarin een achtervolging met een RC autootje centraal staan. Er is genoeg actie te zien in de trailer, maar het grootste nieuws kwam erna: er komt een Zombies modus naar de game en daarnaast begint er dit weekend een multiplayer Alpha. De Alpha laat je op de PS4 alvast aan de lag gaan tegen andere spelers en kan vanaf vandaag alvast gedownload worden.

  Check de Call of Duty Black Ops Cold War trailer hierboven.

  Deathloop trailer haakt in op snode plannen

  De nieuwe Deathloop trailer die gisteren getoond werd laat zien dat er slim omgesprongen wordt met het feit dat de tijd zich herhaalt. Diverse karakters in de game plannen op een eigen manier hoe zij de eindeloze herhaling van de tijd willen doorbreken. Zo plant een karakter om een aantal anderen tegelijkertijd te vermoorden en zo de cyclus te beëindigen.

  Check hierboven de Deathloop trailer.

  Five Nights at Freddies geeft je de rillingen

  Five Nights at Freddies is een horrorgame in hart en nieren. De game laat je telkens met kippenvel spelen en belooft dat in de nieuwe game, Five Nights at Freddies: Security Breach, ook weer te gaan doen. De game komt exclusief naar de PlayStation 4 en PS5, maar wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat er een vrolijk ogende omgeving gebruikt zal worden om later snel te veranderen in pure horror.

  Check hierboven de Five Nights at Freddies Security Breach trailer.

  Harry Potter RPG uit de doeken gedaan

  Een Harry Potter RPG is iets waar Potter fans al een hele tijd op hopen. Eindelijk is het zover en komt er een dergelijke game aan. Verken het Hogwarts uit 1800 in Hogwarts Legacy en tover jezelf om tot een echte magiër. De game komt snel naar PS5.

  Bekijk hier het hele bericht en de trailer van Hogwarts Legacy.

  Devil May Cry 5 Special Edition is een launchgame voor PS5

  Capcom bracht het goede nieuws dat Dante en Nero straks op de PS5 te vinden zijn. Devil May Cry 5 krijgt een special edition en dit wordt een PS5 launch titel. De game is volledig op de schop gegaan en daarmee klaar voor een next-gen avontuur. Compleet met ray tracing en de keuze om graphics of framerate als prio in te stellen zorgen voor een optimale ervaring. Als kers op de taart komt ook VErgil naar de PS4 en PS5 versie van de game.

  Bekijk hier het volledige bericht over Devil May Cry 5 Special Edition.

  PS5 pre-order aftrap, releasedatum én prijs onthuld

  We sluiten dit overzicht af met de grootste onthulling van de avond, de PS5 prijs, releasedatum én de pre-order aftrap. De console van Sony komt op 19 november in de schappen terecht en is momenteel al te pre-orderen. De pre-orders gaan razendsnel, dus wij helpen je graag op weg met dit handige PS5 pre-order overzicht.

  Naast de prijs, release en pre-orderdatum, maakte Sony ook nog bekend dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Dit geldt in ieder geval voor de PS5 launchgames, maar of dat ook voor de rest geldt is nog niet bekend.

  Five Nights at Freddies Security Breach

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.