Final Fantasy 16 onthuld met toffe beelden tijden PS5 event

  Het PS5 event trapt vanavond gelijk lekker af met een nieuwe verrassing. Final Fantasy 16 komt exclusief naar de next-gen console!

  Tijdens de PS5 Showcase is de nieuwste verrassing van Sony, of eigenlijk van Square Enix onthuld. Final Fantasy XVI ofwel Final Fantasy 16 komt op consoles exclusief naar de PlayStation 5. De game belooft in dezelfde stijl verder te gaan dan zijn voorganger, Final Fantasy XV. De trailer van de game laat een groepje mannen zien die duidelijk aan het bedenken zijn hoe een situatie moeten oplossen. Al snel wordt duidelijk dat er een heuse oorlog gaande is, waarbij de wereld er flink grimmig uitziet.

  Bekijk de trailer hieronder:

  Final Fantasy 16 trailer toont bekende elementen in een grimmige setting

  Tijdens de oorlog wordt in Final Fantasy 16 flink gebruik gemaakt van magie en komen de enorme kolossen zoals Bahamut, Ifrit en Shiva weer voorbij. Een nieuw gezicht is Eikon, die enorm is en zeker geen lieverdje belooft te worden. De oorlog in de game draait om de kristallen met als belangrijkste de Mother Chrystal.

  Verder laat de trailer van de game bekende vijanden zien zoals een Marlboro die in een real-time gevecht te lijf gegaan wordt. Hoe dit precies zit is nog onbekend, gezien de trailer verdere details nog niet liet zien, maar daarover krijgen we ongetwijfeld snel meer info.

  De beelden van de trailer sluiten af met de melding dat Final Fantasy XVI een PS5 exclusieve game wordt. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.