Sony zet PS5 games adviesprijs op 79,99 euro

  De releasedatum van de PlayStation 5 is gisteren eindelijk onthuld en de pre-orders staan in de startblokken voor de console. Natuurlijk horen daat ook games bij. Voor de PS5 games heeft Sony nu aangegeven dat ze 79,99 euro moeten gaan kosten. Daarmee ligt de adviesprijs tien euro hoger dan die van PS4 releases.

  Dat de prijs voor PS5 games hoger zou gaan worden, wisten we al even. Uitgevers en webshops gaven al aan dat de PS5 games in de pre-order gezet konden worden voor 74,99 euro. Die prijs is nog aan de lage kant, zo blijkt nu. Sony heeft de adviesprijs voor PS5 games zelf namelijk op 79,99 euro gezet.

  De adviesprijzen gelden voor de volwaardige PS5 games die Sony heeft aangekondigd voor release. Het betreft volgens het PlayStation blog in ieder geval de volgende games:

  Niet alle adviesprijzen meteen op 79,99 euro

  Sony hanteert de adviesprijs van 79,99 euro niet voor alle games in de lijst. Voor Miles Morales geldt een iets lagere prijs en ook de Sackboy titel zal iets goedkoper zijn. De prijs van de pre-orders op verschillende websites gaat naar verwachting dan ook omhoog naar bovengenoemde prijzen in plaats van de 74,99 euro die nu op veel plekken aangegeven staat. Als je al een pre-order hebt staan voor een game, dan heb je mogelijk mazzel.

  Daarom is het verstandig snel te pre-orderen, voordat de prijzen stijgen. Voor het gemak geven we je van de games die we hier noemen nog even de pre-order link.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.