PS5 launch line-up officieel bekendgemaakt

  Sony heeft niet alleen de releasedatum van de PS5 onthuld, maar ook de launch line-up uit de doeken gedaan. Deze PlayStation 5 games zijn bij release meteen beschikbaar. Daarbij zijn de games nu al te pre-orderen, al zijn de consoles inmiddels al helemaal uitverkocht!

  In totaal zullen er vijf PS5 games bij launch beschikbaar zijn volgens de PlayStation Blog. Het betreft hier de games die vanuit Sony zelf komen, dus het daadwerkelijke aantal games bij de release van de PlayStation 5 ligt hoger. De launch line-up ziet er als volgt uit:

  Ook adviesprijzen van PS5 launchgames bekend

  Sony heeft naast de line-up ook meteen de prijzen van de games bekendgemaakt. De adviesprijs van de meeste games zal op 79,99 euro liggen in de PlayStation Store zelf. In ons artikel over de adviesprijzen van Sony vind je alle prijzen terug.

  Een aantal games in kwestie kun je via de links hieronder al pre-orderen:

  Tijdens het PS5 event van gisteren zijn verder verschillende nieuwe titels door Sony uit de doeken gedaan. Zo is Final Fantasy 16 onthuld en krijgen we een Harry Potter RPG. Ook is weten we al dat de prijzen van games omhoog gaan naar 80 euro. Als extra verrassing werd God of War Ragnarok voor een 2021 release bekendgemaakt.

  Astro’s Playroom

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.