Indrukwekkende Demon's Souls Remake beelden voor PS5

  De Demon's Souls Remake laat van zich zien tijdens het PS5 Showcase event met een scala aan gruwelijke beelden. De game toont levels, maar ook veel boss fights en vooral veel vernieuwingen.

  De Demon's Souls trailer laat ons weer eens zien wat er allemaal mogelijk is als je goed voor een remake gaat zitten. De game toonde een deel van een level, waarna met een boss fight begonnen werd. Daarna schakelde de game over om in vogelvlucht een aantal toffe beelden te laten zien.

  Demon's Souls maakt gebruik van de kracht van PS5

  De beelden van de Demon's Souls Remake tonen erg goed hoe de kracht van de PS5 in-game ingezet wordt. De game loopt vloeiender dan ooit op het gebied van gevechten en de belichting is door Ray Tracing ontzettend indrukwekkend. Het licht van een enorme vuurbal reflecteert in de trailer bijvoorbeeld op de omgeving, maar ook op het harnas van de ridder die in gevecht met de baas is. Daarnaast is goed te zien hoe de speler op een gegeven moment door een donkere omgeving loopt en dat zijn vuur telkens weer wat meer van de omgeving onthult.

  Demon's Souls Remake heeft nog geen officiële release, maar moet snel verschijnen voor de PS5.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.