Ubisoft Forward: Opvolger van Steep heet Riders Republic

News
donderdag, 17 september 2020 om 13:45
steepf1600268212
De opvolger van de stuntgame Steep krijgt een iets andere naam. Tijdens het Ubisoft Forward event, werd Republic Racing aangekondigd.
Republic Racing zal uiteraard weer een stuntspel worden. De opties zijn eindeloos in deze open world game. In Republic Racing kan je op allerlei verschillende voertuigen stunts uitvoeren. Zo kan je stunts doen op fietsen, snowboards en zelfs jetpacks.

Met je vrienden op pad

Een van de beste dingen aan Riders Republic is dat je het kan spelen met je vrienden. Je kan online races aangaan en samen met je vrienden allemaal andere mensen proberen te verslaan in een race of een stuntwedstrijd. Het spel speelt zich opnieuw af in een berggebied, maar toch zijn de opties eindeloos.
Je kan over de hele map coole plekken zoeken om je stunts te doen. Ook is het niet een eenzijdig uitzicht. Je hebt namelijk kale gebieden met veel rotsen, gebieden hoog in de bergen met veel sneeuw, verlaten steden, maar ook vette bossen met veel obstakels. Al deze stuntplekken samen vormen zich dus eigenlijk tot één groot stuntparadijs, waar je zowel alleen, als online de vetste stunts kan doen.

Smart Delivery

Een hele fijne feature voor de aankomende consoles is dat Republic Racing gebruik zal maken van Smart Delivery. Dit houdt in dat als je de game nu koopt voor Xbox One of PlayStation 4, je de game helemaal gratis kan overzetten naar de volgende versie van deze consoles. Dit komt erg goed van pas, aangezien het niet lang meer gaat duren voordat de Xbox Series X en de PlayStation 5 te koop zijn!

Populair Nieuws

Laatste Reacties