Nieuwe PlayStation Plus Collection voor PS5 onthuld

  Met het naderen van de release van de PlayStation 5 heeft Sony eindelijk interessante details prijsgegeven. Tijdens de PS5-showcase van woensdagavond kwam er een aangename verrassing voor PS Plus-gebruikers. De PlayStation Plus Collection is een tegenhanger van de Xbox Game Pass die je toptitels 'gratis' laat spelen.

  Alle PlayStation Plus leden met een PS5 krijgen op de nieuwe console naast de gratis maandelijkse PlayStation Plus een extra voordeel: de PlayStation Plus Collection. Dit is het antwoord van Sony op de Xbox Game Pass en biedt een wisselende collectie aan titels die gratis speelbaar zullen zijn.

  De PlayStation Plus Collection zal in eerste instantie met een aantal van de beste games die op de PS4 zijn verschenen uitkomen. Op deze manier zorgt Sony ervoor dat toekomstige PS5-bezitters die de huidige generatie niet hebben meegemaakt, of simpelweg een aantal toppers hebben gemist, alsnog de kans krijgen om direct ermee aan de slag te gaan wanneer de nieuwe console in november verschijnt.

  Hieronder een lijst met de eerste reeks titels in de PlayStation Plus Collectie:

  De PlayStation Plus Collection trailer kun je hieronder nog een keer bekijken.

  PlayStation Plus Collection games direct te downloaden

  Uit de trailer blijkt dat je de games straks gewoon digitaal kunt downloaden op je gloednieuwe systeem - waarvan nu naast de releasedatum ook de prijs officieel bekend is - en ze direct kunt spelen. De PlayStation Plus Collection zal beschikbaar zijn op de releasedatum van de PS5 op 19 november 2020.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.