God of War Ragnarok release voor 2021 onthuld

  De PS5 Showcase liet iedere fan van Kratos even een hartstilstand krijgen aan het einde van de show: de God of War opvolger komt eraan met als subtitel Ragnarok. De game krijgt een release in 2021.

  Waar Sony tijdens de PS5 Showcase opende met een verrassing, sluit de Showcase ook met een verrassing af. God of War Ragnarok komt eraan en dat al met een release in 2021. De PS5 showcase liet geen beelden zien van de game, maar we kregen wel al een glimp van een ijzig nieuw logo te zien en we konden Kratos al even horen.

  God of War Ragnarok ontketent een nieuwe strijd

  Met de woorden 'De tijd is gekomen, we moeten ons voorbereiden' opende Kratos de teaser van de komende God of War game. Wat hij met die woorden precies bedoelt, is nog even gissen, al kunnen we wel al enigszins invullen dat er flink wat goden in elkaar geslagen moeten worden. De eerste God of War nam ons namelijk al mee naar een hele nieuwe omgeving waar Kratos een vrouw en een zoon, Atreus, had.

  In het eerste avontuur gebeurde er al van alles tussen Kratos en Atreus, waardoor we nu al kunnen zeggen dat de strijd in Ragnarok flink los zal barsten. Kratos nam het namelijk al op tegen een aantal Noorse goden en dat zal niet in goede aarde gevallen zijn in Valhalla.

  In 2021 krijgen we te zien wat de gevolgen van de daden van Kratos zijn en wat er van Atreus zal worden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.