Harry Potter RPG op PS5 officieel onthuld

  Tijdens het PS5 showcase evenement heeft Warner Bros Interactive officieel haar Harry Potter RPG onthuld voor de PS5. De nieuwe game speelt zich af op Hogwarts en speelt zich af in de 19e eeuw. Dit is flink wat jaren voordat Harry Potter naar de bekende toverschool ging.

  De naam van de Harry Potter RPG was lange tijd geheim, maar is nu onthuld als Hogwarts Legacy. De game wordt door Avalanche Software en komt in 2021 uit. In de eerste trailer werden flink wat beelden getoond van de game die al een beetje het verhaal uitlichten.

  Zo speelt de game zich flink wat jaren af voordat Harry naar school ging. Sterker nog, de game speelt zich tientallen jaren af voordat schoolhoofd Albus Perkamentus aan de school begon met studeren.

  Je kunt dan ook daadwerkelijk een tovenaarstudent aan de bekende school worden waar Harry Potter les kreeg. Ook bekende dieren uit de film maken hun opwachting, zoals een griffioen.

  Hogwarts Legacy naar de PS5

  Voor nu is duidelijk dat de nieuwe Harry Potter RPG naar de PlayStation 5 komt. Of de game ook naar de Xbox Series S/X komt is voor nu nog de vraag. Ook is het onduidelijk of de game naar de PS4, Xbox One of PC komt.

  Voor Final Fantasy 16 zal dit in ieder geval niet het geval zijn. De game werd ook tijdens de PS5 showcase onthuld, maar wordt een PS5 console exclusive. De JRPG komt wel gewoon naar de PC.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.