10 Sinterklaascadeaus voor pakjesavond 2017

Article
dinsdag, 28 november 2017 om 9:42
xgn google image
De tijd vliegt voorbij en de goede Sint komt ons binnenkort verrassen met heerlijk snoepgoed en de mooiste cadeaus. Met alle nieuwe games, films en gadgets dit jaar is het natuurlijk moeilijk zoeken naar een perfect cadeau. Heb je nog niets gevonden? Wij helpen je met deze 10 Sinterklaascadeaus voor pakjesavond.
Sinterklaasavond is al snel en veel mensen hebben vast alles al voorbereid. Maar geen nood voor degenen die nog niets hebben gekocht. Voor zowel tech-, game- en filmliefhebbers hebben wij een aantal ideeën voor je op een rij gezet tot honderd euro.

10. MediaMarkt ‘Gekkenhuis’ Actie

De MediaMarkt actie ligt eigenlijk iets boven het budget van honderd euro, maar het is het zeker waard. De eerste actie is namelijk de Sony Dualshock 4 Zwart samen met de nieuwe Fifa 18 en de tweede actie is de Xbox One S Wireless Controller Groen met de nieuwste game Call of Duty WW2. Wees er wel op tijd bij, anders zijn ze uitverkocht.
Zowel de FIFA 18 + DualShock 4 (Zwart) actie als de Call of Duty WW2 + Xbox One S Wireless Controller (Groen) actie zijn 111,- euro.
121840

9.Iron Man USB-Stick

Een goede USB-stick is natuurlijk altijd handig. Deze stick heeft maar liefst 16GB, waardoor je heel wat ruimte hebt om er van alles op te zetten. En wat is leuker voor de grote filmliefhebbers en Marvelfans dan een Iron Man USB-stick? Op deze USB kun je maar liefst tienduizend foto’s plaatsen.
Genoeg ruimte dus om de foto’s van pakjesavond op te zetten. De Iron Man USB-stick is 21,90 euro. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkelen op voorraad.
121842

8. Chromecast

Met een Chromecast kun je je content op elke bron in je huis afspelen. Je kunt via je mobiele telefoon al je films naar je tv streamen en dat in 4K Ultra HD en HDR. Zelfs Sint vond dat nog niet zo gek klinken en neemt er één mee naar Spanje. Dus koop het cadeau maar gauw als je er eentje wilt hebben.
De Google Chromecast Ultra Media Streamer kun je bestellen voor 36 euro.
121843

7. Game of Thrones Bordspel

Wie kijkt er geen Game of Thrones tegenwoordig? De razend populaire serie had nog niet zo lang geleden zijn zevende seizoen gelanceerd. Het slotseizoen zal pas in 2019 te zien zijn. Natuurlijk erg jammer voor de grote Game of Thrones fans, maar niet getreurd.
Voor Sinterklaas kun je altijd alle seizoenen terugkijken óf dit geweldige Game of Thrones bordspel kopen! Aan de voorkant ziet het spel er al indrukwekkend uit. Deze tweede editie van het bordspel kent veel verbeteringen en toevoegingen in vergelijking met de eerste editie. Nadat iedereen zijn cadeautjes heeft uitgepakt kunnen jullie gelijk het spel spelen en strijden voor de plek op de IJzeren Troon.
Deze tweede editie van het Game of Thrones bordspel is 36,- euro en je kunt het spelen met drie tot zes spelers.
121844

6. Assassin’s Creed Origins Pet

Tijd voor een nieuwe en stoere pet? Deze Assassin’s Creed Origins pet is dan perfect voor jou. Het is een opvallende pet met het logo van de nieuwe game aan de voorkant. De pet wordt beschreven als zwart, maar heeft duidelijk een meer grijze kleur op de afbeelding.
Een mooie, bescheiden en stoere pet die zeker leuk is als cadeau voor Sinterklaas. De pet kost 24,99 euro en is gemaakt van acrylvezel, waardoor die makkelijk in de wasmachine kan.
121845 2

5. Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon en Pokémon Ultra Sun zijn beide verbeterde versies van de spellen Pokémon Moon en Pokémon Sun. De nieuwe spellen zijn nu te koop en de release is ook gevierd in het andere populaire spel, Pokémon GO. Als echte Pokémonfans kun je deze twee games niet missen op je verlanglijst voor pakjesavond. Dit zijn namelijk de laatste Pokémon games voor de Nintendo 3DS.
In onze rubriek kun je meer lezen over de nieuwe Pokémonspellen Ultra Moon en Ultra Sun. Je kunt Pokémon Ultra Moon en Pokémon Ultra Sun voor de 3DS bestellen voor 42,99 euro per spel.
Meer lezen over de nieuwste Nintendo Pokémon spellen? Lees hier de review!
121846 1

4. Guardians of the Galaxy Volume 1 en 2

Het zou ons niet verbazen als de liedjes Come and get your love en Mr. Blue Sky nu in je hoofd zitten. Guardians of the Galaxy volume 1 en volume 2 zijn films die je niet snel vergeet. Met een sterk verhaal vol humor en indrukwekkende actie zul je je niet snel vervelen. Met de boxset van Guardians of the Galaxy Volume 1 en de net op blu-ray uitgebrachte Guardians of the Galaxy Volume 2 kan je pakjesavond natuurlijk niet meer stuk.
En natuurlijk wachten we vol spanning op de nieuwe Avengers-film waar ook onze Guardians in zullen spelen. Bestel nu Guardians of the Galaxy Vol. 1 & 2 samen voor maar 34,99 euro op blu-ray.
Het laatste nieuws over de nieuwe Avengers-film vind je hier!
121847 1

3. LA Noire voor de Nintendo Switch

Een gloednieuw spel die je gewoon moet hebben voor je nieuwe Nintendo Switch. Speel L.A. Noire thuis of onderweg. Het spel brengt je helemaal terug naar de sfeer van de naoorlogse tijd. Speel als detective Cole Phelps en los de meest lastige moordzaken op.
Het spel L.A. Noire voor de Nintendo Switch kun je kopen voor 37.50 euro en 29 euro voor de PS4 en Xbox One. Als je meer wilt weten over de game kun je onze review lezen of je voorbereiden met deze detective survivaltips voor het spel!
121848 2

2. Sitecom Mini Camera

Vroeger moest je je huis onbewaakt achterlaten als je naar je werk ging. Nu is dat een probleem uit het verleden. Tegenwoordig kun je een camera kopen om je huis in de gaten te houden. Je kunt de Sitecom Mini Camera dag en nacht gebruiken dankzij de nachtcamera.
Erg handig om te controleren of je kat geen apenstreken uithaalt. Wil je een volledig beeld hebben over de Sitecom Mini? Lees dan onze review. De Sitecom WLC-1000 IP-camera kun je kopen voor 69 euro en is 1280 x 720 pixels.
121849

1. Call of Duty WW2 en Assassin’s Creed Origins

Beide games zijn nog maar net uitgebracht en nu al een groot succes. Call of Duty WW2 is nu al bekend als de betere release van de laatste jaren. Eerst waren er een aantal futuristische games van Call of Duty uitgebracht die minder succesvol waren, maar dankzij de setting van de Tweede Wereldoorlog is Call of Duty weer helemaal terug. Meer over Call of Duty WW2 kun je in deze review lezen!
Ook Assassin’s Creed Origins blijkt nu al een ongelooflijk goede game te zijn. Met een sterk verhaal, een interessante hoofdrolspeler en de prachtige omgeving van Egypte is deze game prachtig. Over de nieuwe Assassin’s Creed hebben wij deze Assassin's Creed Origins review geschreven.

10 Sinterklaascadeaus voor pakjesavond

Dit waren tien Sinterklaascadeaus voor pakjesavond. Hopelijk heb je nu een idee wat je wilt voor pakjesavond. Geef elkaar ook vooral tips door ze in de comments achter te laten!
Dit artikel is geschreven door Josefien Matulessy.

Populair Nieuws