Na een tien jaar lange verhaallijn zal de film Avengers: Infinity War een belangrijke mijlpaal zijn. Maar het is niet simpel om dit te filmen met zo’n enorme cast van sterren. Sebastian Stan (Bucky Barnes in de film) legt uit dat het maken van een schema voor de film een uitdaging was. Sommige scènes die hij moest spelen stonden maanden van elkaar verwijderd.

Meer over de Avengers Infinity War planning

“Het is niet iets waar je altijd mee omgaat. Ik heb altijd het idee dat er een script is. Maar we kennen de karakters langer dan deze film en dat zorgt voor een bepaalde verstandhouding tussen ons en de schrijvers. Soms weet je waar ze naartoe schijven.

Soms ben ik een week daar en dan weer een maand niet. En dan ga ik terug voor een aantal dagen. Hierdoor is het niet altijd heel synchroon, maar ik hoop dat het aan het eind allemaal samenkomt”, aldus Stan.

Het wordt afwachten hoe de filmscènes uiteindelijk samenkomen en of regisseurs Joe and Anthony Russos dit echt voor elkaar krijgen. Meer weten over de nieuwste Avengers-film? Lees er meer over in ons artikel. Ook hebben wij een review geschreven van de film Thor Ragnarok die momenteel in de bioscoop draait.