Call of Duty: WW2

Call of Duty: WW2

Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty - WWII, een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie. Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.

3 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Shooter, First-person shooter
Releasedatum
3 november 2017
Franchise
Call of Duty
Publisher
Activision
Developer
Sledgehammer Games
Platformen
Switch, PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official Call of Duty®: WWII Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Call of Duty WW2 multiplayer beta trailer uitgebracht

  Op het officiële YouTube kanaal van Call of Duty is de nieuwe Call of Duty WW2 multiplayer beta trailer uitgebracht. In de trailer zien we gameplay beelden van de multiplayer modus. De beta begint op 25 augustus voor de PlayStation 4.

  15 augustus 2017 Diantha van Petegem 2 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Top 5 first person shooters van 2017 die nog uit gaan komen!

  Liefhebbers van een goed potje schietgeweld opgelet: in dit artikel werpen we een blik op de top 5 aankomende first person shooters van 2017. We hebben alleen de games uitgekozen die dit jaar nog zullen verschijnen.

  29 juli 2017 Diantha van Petegem 7 reacties
 • Vijf brute games 2017 - Welke potentiële toppers worden echt bruut?

  In de rest van dit jaar komen er nog genoeg games uit voor ons gamers. Maar welke games worden nu echt bruut? Wij hebben vijf toffe brute games 2017 voor je samengesteld.

  21 juli 2017 Rutger Meier 2 reacties