De 10 beste Black Friday 2021 deals voor PC

Article
vrijdag, 26 november 2021 om 18:30
fallout 76 3f1637938940
Het is Black Friday. Ook voor PC games is er een flink assortiment aan afgeprijsde games. Check hier de top 10 Black Friday deals voor PC games.

Fallout 76: 19,99 euro

De Fallout series is een populaire game sequel in de game community. De games zijn ontwikkeld door Bethesda Game Studio. Fallout 76 is niet deel van de originele game, maar is een spin-off serie die meer content biedt. De originele Fallout games zijn Fallout 1 t/m 4. Fallout 76 is flink in de sale op Nedgame, en gaat voor 19,99 euro over de toonbank.
Fallout 76 was in 2018 een gigantisch grote hype, omdat dit de eerste Fallout game was die multiplayer met zich meebracht. Ook zit in Fallout 76 meer content, zoals 6 verschillende nieuwe regio’s. Verder heeft deze game simpelweg beter graphics. Of deze Fallout game weer net zo veel gespeeld gaat worden als voorheen is onwaarschijnlijk, maar voor 19,99 euro krijg je er in ieder geval een nieuwe game-ervaring erbij.
Voordat je de game koopt, check hier onze review. Dan kan je na het lezen kijken of het iets voor je is!
chivalry medieval warfare nu voor playstation 3 66854

Chivalry Medieval Warfare: 8 euro

Af en toe is het leuk om een redelijk oude game te spelen, al is het alleen maar om te ervaren hoe dit soort games aanvoelen. Tegenwoordig zijn hoge graphics en snelle gameplay een soort must geworden, maar de kwaliteit die nu geleverd wordt was er in 2012 niet.
Chivalry Medieval Warfare is een vrij oude game en staat op steam voor 22,99 euro. Of het ook daadwerkelijk die prijs waard is, dat is nog maar de vraag. Gelukkig is de game op Nedgame enorm afgeprijsd, en staat in de verkoop voor 8 euro. Op Steam krijgt de game erg positieve reviews, en voor acht euro is het daarom zeker het proberen waard.
Het is jammer dat de game slecht geëvalueerd is door de jaren heen. Veel negatieve reviews op Steam vertellen dat spelers de game daadwerkelijk leuk vonden om te spelen, maar sinds de developers de game hebben verlaten is het een vergeten game geworden wat nog maar weinig spelers heeft. Mocht je op een regenachtige zaterdag niks te doen hebben, dan is het misschien wel leuk om Chivalry een kans te geven.
the elder scrolls online blackwoodf1622474227

The Elder Scrolls Blackwood: 19,99 euro

The Elder Scrolls is onder menig gamer een bekende franchise. Vooral The Elder Scrolls V: Skyrim is een ontzettend populaire game geworden. The Elder Scrolls 6 zal ergens volgend jaar ook uit moeten komen, maar tot die tijd kunnen we genieten van onder andere The Elder Scrolls Blackwood.
The Elder Scrolls Online: Blackwood is een nieuw hoofdstuk van de online RPG series. Het verhaal speelt zich ruim 800 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls 4 af, en spelers ontdekken meerdere locaties in het Blackwood gebied. The Elder Scrolls online is de perfecte plek om de hele map te ontdekken, en The Elder Scrolls Blackwood voegt weer een nieuw gebied toe.
Bij deze nieuwe regio’s en nieuwe verhaallijnen houdt de uitbreiding wel op. Er zijn geen nieuwe klassen of skills toegevoegd, en deze uitbreiding voelt iets minder magisch aan dan de voorgangers. Toch is het nu misschien wel hét moment om de uitbreiding te kopen, aangezien hij op Game Mania flink afgeprijsd is. Op de website wordt hij voor 19,98 euro verkocht. Normaal gesproken betaal je 39,98 euro voor de uitbreiding. Van ons kreeg deze DLC in ieder geval een dikke 7.
vampyrf1622460798

Vampyr: 4,99 euro

De game Vampyr kwam in 2018 uit, en heeft minder liefde gekregen dan dat het zou moeten krijgen. De game heeft een ongelofelijk goede verhaallijn, en de setting van de game is erg tof. De gebeurtenissen spelen zich vlak na de Eerste Wereldoorlog af in Londen en de vampierlaag die eroverheen zit maakt het alleen maar beter. De inwoners (NPC’s) spelen een grote rol in de ontwikkeling van jou als vampier.
De game is alleen geen technisch hoogstandje, en er schijnen veel framerate drops in te zitten. Spelers die door deze problemen heen kunnen kijken, houden een geweldige en originele game over. Voor maar 5 euro op Game Mania is Vampyr zeker het proberen waard. Van ons kreeg deze unieke game een 7.5, en als je nog twijfelt om de game te kopen zijn hier 5 redenen om jouw tanden in Vampyr te zetten.
fifa 22f1644930393

FIFA 22: 34,99 euro

FIFA 22 had tijdens zijn launch van dit jaar nogal wat klachten: FUT is pay-to-win, doelmannen maken soms rare saves en de carrière optie zat vol bugs. Het spel kreeg van ons dan ook een zuinige 6 in onze review. Aan de game hing overigens ook een flink prijskaartje, de game kost namelijk 55 euro. Nu met Black Friday gaat er wel een flink deel van de prijs af, de game is bij de Mediamarkt namelijk maar 35 euro verkrijgbaar. Misschien is dit het perfecte moment om dan toch FIFA 22 uit te proberen.
De videogame reeks FIFA is al een flinke tijd een razend populaire series. Alhoewel menig gamer van mening is dat EA eigenlijk elk jaar dezelfde game uitbrengt, maar met andere spelers, zijn er ook genoeg trouwe fans die elk jaar met smacht uitkijken naar de nieuwste FIFA. Eigenlijk zit er geen groot verschil tussen FIFA 21 en FIFA 22, behalve dat elke speler naar zijn of haar nieuwe club gewisseld is. Wel zal FIFA 22 veel meer actieve spelers hebben, waardoor een potje zoeken makkelijker gaat.
star wars jedi fallen order headerf1619768434

Star Wars Jedi: Fallen Order: 19,99 euro

Star Wars Jedi - Fallen Order is één van de vele Star Wars game die gemaakt zijn. Battlefront is de populaire Star Wars multiplayer game, waarin spelers het tegen elkaar opnemen als één van de bekende karakters uit Star Wars. In Star Wars Jedi - Fallen Order zit geen multiplayer, en is volledig gericht op een enorm goede verhaallijn. Het spel gaat normaalgesproken weg voor 39,99 euro, maar is nu in de aanbieding voor 19,99 euro.
Star Wars Jedi: Fallen Order is enorm goede singleplayer game die zich afspeelt na de gebeurtenissen van Star Wars deel 3. Emperor Palpatine heeft “Order 66” uitgevoerd en er is nu nog maar een handjevol aan jedi’s over. Alle details over de game vind je in ons uitgebreide review.
desperados 3f1590766870

Desperados 3 Collector's Edition: 85,17 euro

Wie dacht dat Red Dead Redemption 2 de enige succesvolle wild west game is heeft het goed mis. Desperados 3 mag dan misschien minder bekend zijn, maar dat betekent niet dat het een minder leuke game is. Het spel heeft een interessant verhaal en barst van de mogelijkheden. Het is niet doelloos schieten en hopen dat dat goed uitpakt. Alhoewel dit wel een optie is, is het veel leuker om een plan te maken en zien hoe dit plan feilloos uitgevoerd wordt door de personages in de game.
Desperados 3 kreeg van ons een keurige 8.5 Het spel beschikt over spannende missies en een interessante verhaallijn. In elke missies zijn meerdere mogelijkheden, en hoe je deze missie oplost is dus echt volledig aan jezelf. Pas wel op, want het spel is echt een uitdaging. Zelf op de makkelijke versie is het nog best lastig. Een lekker pluspunt zijn de snelle quicksave en load tijden. De collector's editie gaat bij Bol.com weg voor 85,17 euro.
cyberpunk 2077f1665048605

Cyberpunk 2077

Een beetje gamer is het Cyberpunk 2077 drama vast wel tegenkomen. Het spel was al jaren in ontwikkeling, en toen het eenmaal uitkwam was het bijna onspeelbaar door alle bugs en glitchers. Desondanks is het spel ontzettend veel verkocht, en gespeeld, door zowel streamers als gamers. Het spel stierf helaas nog sneller uit dan Fall Guys, en tegenwoordig hoor je nog maar weinig over Cyberpunk.
Misschien is dit wel het juiste moment om te kijken hoe erg het nou daadwerkelijk is. Op Amazon is het spel flink afgeprijsd naar 21.23 euro. Het verhaal en de wereld eromheen zijn op hun beurt geweldig. Er is enorm veel te doen, en de meeste karakters hebben een interessant en diepgaand verhaal. Het nadeel ligt dan ook vooral bij de bugs. Benieuwd naar een volledig review over de game? Hier lees je die van ons.
need for speed heatf1575033315

Need for Speed Heat

Of je nou een Gamecube, Wii, PC, console of koelkast had, iedereen heeft vast wel eens een Need for Speed game gespeeld. De allereerste versie van de game kwam uit in 1997, het was het begin van een populaire franchise. De achtste versie van de game was zowat op elke console speelbaar, en ook in 2019 werd er een vervolg op de serie gemaakt: Need for Speed: Heat. Dit is de 22ste en laatste versie tot nu toe uit de Need for Speed serie.
Het spel staat voor 16,96 euro op Amazon. Need for Speed: Heat heeft goede graphics en enorm goede muziek, maar echt een verhaallijn zit er niet in. Menig Need for Speed speler speelt de game daarom ook niet per se om de verhaallijn, maar om de prachtige wagens die in het spel zitten en de heerlijke races. Benieuwd naar meer informatie over de game? Check hier onze review.
cod cold warf1632939905

Call of Duty: Cold War

Call of Duty: Cold War kwam niet helemaal lekker uit de verf tijdens de release, er was weinig content en de campaign is ontzettend kort. Toch is de multiplayer het aspect waar zulk soort games om draaien, en die doet het gelukkig gewoon zoals verwacht. De game wordt via Blizzard voor 29,99 euro verkocht.
Cold War is een prima toevoeging aan de eeuwig oude Call of Duty reeks. De singleplayer is weer is iets anders, maar helaas wel van korte duur. Ook mogen de wapens in de multiplayer versie er zeker wezen, en de zombie mode van Cold War is een mooie kers op de taart. Benieuwd naar onze review? Lees hem hier.
  • Call of Duty: Cold War is te koop in de Blizzard Windows app