De 5 beste Black Friday 2021 deals bij Coolshop

Article
vrijdag, 26 november 2021 om 19:00
sackboy a big adventuref1604330147
Ook Coolshop zet haar games flink in de uitverkoop tijdens Black Friday. Bekijk hier de 5 beste deals bij Coolshop.

Sackboy A Big Adventure

Sackboy is het iconische karakter van Sony. De nieuwste versie van Sackboy is exclusief voor PlayStation 4 en 5 spelers. De game zelf zit enorm goed in elkaar: er is goede muziek, het ziet er vrolijk uit en kwalitatief is er duidelijk veel tijd en energie in de game gestoken. De game is een goede toevoeging aan de lange serie Sackboy games, en zeker het proberen waard.
Sackboy leeft met allerlei andere sackmensen in Crafworld. Hier leven zij een vredig en vooral vrolijk leven, maar alle rust wordt verstoord wanneer Vex de hemel openscheurt en alle vrienden van Sackboy worden ontvoerd. Het doel is dan uiteindelijk ook simpel: vindt Vex en dwarsboom al zijn plannen. Dit doe je door meerdere puzzels te spelen en allerlei spannende uitdagingen aan te gaan. Van ons kreeg de game een 8.
it takes twof1614606438

It Takes Two

Altijd al het perfecte co-op spel willen spelen? Dan is It Takes Two de optimale game voor jou. Het spel is ontzettend laagdrempelig, zodat je het zelfs met je vriend of vriendin kunt spelen die nog nooit een console aangeraakt heeft. Je hoeft niet per se split screen te spelen, je kunt ook gewoon op aparte consoles het spel spelen. Een flinke bonuspunt is het feit dat maar één iemand de game nodig heeft om met zijn tweeën te spelen.
In het spel is je doel eigenlijk om de relatie tussen een getrouwd stel te fixen. Het stel staat op het punt om te scheiden, maar vlak voordat zij het slechte nieuws aan hun dochter willen vertellen wordt het paar veranderd in minipoppetjes. In dit formaat moet het duo allerlei unieke en vooral leuke missies oplossen, terwijl ondertussen de band van het paar weer opgebouwd word. Dit wordt gedaan door een boek wat het hele spel met je meegaat: Niet zomaar een boek, maar een liefdesboek. Van ons kreeg It Takes Two een 9,3.
ratchet clankf1580387648

Ratchet & Clank: Rift Apart

Deze nieuwste Ratchet & Clank was één van de eerste PS5 exclusive games. De game was vanaf release erg duur, en 75 euro voor deze game neerleggen was het misschien niet helemaal waard. Desalniettemin is Rift Apart een goede opvolger van de vorige Ratchet & Clank. De game is een singleplayer spel, wat barst van de missies en de gameplay is daarbij ook ontzettend soepel.
Het spel speelt lekker weg en alle verschillende dimensies geven een leuke draai aan het spel. Ratchet & Clank: Rift Apart heeft ook een gigantisch arsenaal aan wapens, waardoor je je eigenlijk nooit kunt vervelen. Het spel kreeg van ons een welverdiende 8.5, check onze review hier!
tales of arisef1630334842

Tales of Arise

Tales of Arise is het vervolg op een eeuwenoude reeks. Dit deel, wat de opvolger is van Tales of Berseria uit 2016, begint met een nieuw verhaal. Je hoeft dus niet alle vorige delen te hebben gespeeld om dit deel te snappen. Het spel is overigens een uitstekende toevoeging, met een goede moeilijkheidsgraad en een lore die niet al te belangrijk is.
De gevechten kunnen soms een beetje onoverzichtelijk zijn, maar alle verschillende opties die beschikbaar zijn maken dat meer dan goed. Veel vervelende momenten uit het verleden worden vermeden, zodat de game nu soepel en goed loopt. Het spel ziet er grafisch puik uit, en voor 37,95 euro zeker het proberen waard.
deathloop headerf1631525487

Deathloop

Wie dacht dat het spelen van dezelfde missies niet leuk kon zijn, heeft het goed mis. Deathloop is een uniek spel, die een heel andere manier van gamen serveert in vergelijking met andere spellen. Wanneer je namelijk doodgaat of de dag voorbij is, begint de “loop” waarin je zit weer van voor af aan. Je moet alleen wel acht targets zien te vermoorden binnen 24 uur. Het sterke concept heeft dan ook voor dikke bonuspunten gezorgd in ons review.
De opzet van Deathloop is erg leuk, waarin het echt als een overwinning voelt wanneer je de gigantische puzzel weer een klein stukje verder hebt opgelost. Hoe meer je speelt, hoe eerder je bekend wordt met het eiland en de manieren waarop je situatites kan manipuleren en hoe makkelijker het dus zal gaan. De game maakt bovendien ook nog eens op een slimme manier gebruik van de PS5 DualSense features, wat deze deal een must-have maakt tijdens Black Friday!