XGN wenst iedereen een fijne Pinksteren!

News
zondag, 23 mei 2021 om 8:00
xgn google image
Het is het laatste lange weekend van dit voorjaar en hopelijk ook het einde van een barre, natte en koude periode. Nog even doorbijten en dan richting het mooiere weer! Er gaat langzamerhand weer steeds meer open, de terrassen mogen weer bezocht worden en we mogen zelfs de sportschool weer in. Wat je ook gaat doen, de redactie wenst jullie een hele prettige Pinksteren toe!
Mei is elk jaar een heerlijke tijd. De lange weekeinden rijgen zich aaneen en meestal is het prima weer. Dat laatste laat ons dit jaar behoorlijk in de steek, maar dat biedt des te meer kansen om lekker binnen te gamen of te streamen!

Films, games en streaming

Wil je de deur uit, dan kan je qua gaming helemaal los op Mass Effect Legendary Edition. de heruitgave van drie iconische games rond Commander Shepard en de Reapers. Misschien wil je alvast je agenda gaan bijwerken voor de drukke juni-periode, met zowel de Summer Games Fest als E3.
Meer zin in een goede superhelden serie? Dan kunnen we Jupiter's Legacy aanraden, of één van de alternatieven. Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens bij ons overzicht van de beste series op Netflix van dit jaar tot nu toe, of je nu van detectives houdt, of geïnspireerd ben door de lente. Over goede series gesproken, op Ziggo Films en Series kan je nu het nieuwe seizoen van The War of the Worlds volgen. Aanrader!
Even geen zin in schermen? Kijk dan eens bij ons bordspel van de week, Starcadia Quest.
Genoeg te doen dus dit Pinksterweekend, veel plezier!

Populair Nieuws