Beste Netflix series om de lente in huis te halen

Article
vrijdag, 02 april 2021 om 13:00
pexels cottonbro 5082566f1633426646
De lente is alweer aangebroken, het wordt langzaam warmer en we kunnen steeds meer gaan genieten van dat prachte gele bolletje in de lucht. Helaas is de lente nog vaak wel onvoorspelbaar en kan het spontaan met bakken uit de lucht vallen. Op de dagen dat dat gebeurt, wil je natuurlijk iets anders te doen hebben en wat is nou beter dan een leuke Netflix serie bingewatchen?
Tijdens die regenachtige dagen of de enorme windstoten die zo nu en dan door het land wuiven , wil je toch wat te doen hebben als je thuis zit. Wat is nou beter dan een hele serie van Netflix afkijken om dat lenteweer tóch even in huis te halen? Helemaal niets! Om je een beetje inspiratie te geven hebben we hier een lijstje met series die je zonder twijfel dat warme lente gevoel geven. Dat kan van de spanning in een serie zoals Lupin zijn of juist door de hele omgeving waarin de serie zich afspeelt.

Lupin

Lupin is een enorme kijkcijfermagneet in Nederland en dat is met goede reden. De serie biedt een waanzinnig goed verhaal en is heel goed in elkaar gestoken. Als je niets te doen hebt tijdens een vrije dag, of een dag hebt waar je even een spannende serie nodig hebt is Lupin een ideale keuze. Het is niet alleen een waanzinnig verhaal, maar de serie speelt zich ook nog eens af op een prachtige locatie, Frankrijk. En als je nou helemaal los wil gaan met het kijken van Lupin, kan je hem in het Frans kijken, dit is de originele taal en brengt het dus anders over dan een vertaalde versie.

La casa de papel

La casa de papel biedt niet alleen een warm makend verhaal, maar ook de locatie waar de serie zich in afspeelt laat je al genieten van de zon. Het verhaal is wellicht wat duister en crimineel, maar dat houdt het enorm spannend. En als je serie nog nooit gezien hebt heb je flink wat de kijken, er zijn nu namelijk al 4 seizoenen beschikbaar met een vijfde vervolg onderweg!
rsz 1sf 107 unit 00431rf1595960734

Space Force

Hoewel de locatie van Space Force niet totaal past bij een ideaal plaatje van de Lente, is de humor wel enorm leuk. Het moet maar net in de smaak vallen, het is aan de ene kant wel typische onderbroekenlol, maar als je daar fan van hebt is er niets beters om te kijken tijdens de dagen van enorme windhozen. Door al het lachen krijg je het tenslotte enorm warm, ideaal voor als je een eigen zonnetje in huis wil maken, dat ben je dan gewoon zelf!

Grace and Frankie

Het strandhuis van Grace and Frankie, geeft je niets anders dan het typische lente gevoel. De combinatie van de pracht locatie, humor en een hartverwarmend verhaal, maakt het een ideale serie om de regenachtige dagen door te komen tijdens de lente. Niet alleen omdat het simpelweg een leuke serie is, maar ook omdat het een lente gevoel in je opwekt als geen ander.

Bridgerton

De tijd waar de serie Bridgerton zich in afspeelt is al genoeg om hem te kijken in de lente. De lente/zomerachtige setting, laat je huis al stralen. De insteek die Gossip Girl ook gebruikte met de mysterieuze voice-over en grote hoeveelheid aan jurken en kostuums maken het een unieke combinatie. Niet te vergeten de mix van humor en drama die ervoor zorgen dat de serie je altijd vast blijft houden, maken een ideale partner op de dagen dat het nét te koud is om buiten te gaan zitten.