Dit zijn de beste Netflix series van 2021 tot nu toe

Article
woensdag, 26 mei 2021 om 15:00
cobra kaif1619016577
Dit jaar is er veel verschenen op Netflix om van de smullen, maar zijn nou echt de beste Netflix series van 2021 tot nu toe? Wij zetten ze voor je op een rij zodat je weet wat je nog even moet kijken voor de zomer.
Dit jaar is er al veel moois tevoorschijn gekomen op Netflix, voordat alle topseries aan het einde van het jaar uitkomen, is het misschien verstandig om alvast even wat Netflix series te bekijken die je dit jaar echt niet mag missen. Daarom hebben we de beste Netflix series van 2021 tot nu toe voor je op een rij gezet, zodat je weet wat je moet kijken voor of in de zomer. Een tekort aan series zal er in ieder geval niet zijn.

Cobra Kai

Aangezien het derde seizoen van de serie Cobra Kai op 1 januari uitkwam op Netflix past het net binnen de kwalificatie voor beste Netflix series van 2021 tot nu toe. De kans is vrij groot dat je de serie eigenlijk al gezien hebt, want aan het begin van het jaar kon je er bijna niet omheen. De vervolgserie op de populaire film The Karate Kid begon als een Youtube-serie, maar is inmiddels ondergebracht in de stal van Netflix. Het filmen van seizoen 4 is al afgerond en dus zien we het vierde seizoen dit jaar misschien ook nog op de streamingdienst.

Paradise PD

Het derde seizoen van de animatieserie voor volwassenen Paradise PD is dit jaar ook al uitgekomen en wordt door best veel mensen als goed beschouwd. Of het echt een van de beste Netflix series van 2021 tot nu toe is, is twijfelachtig, maar als de humor van de serie je aan het lachen weet te krijgen, dan is het zeker een aanrader. De kern van Paradise PD is eigenlijk gewoon een beetje onderbroekenlol die over-de-top gaat.
shadow and bone crowsf1700134204

Shadow and Bone

Als je Netflix hebt en wel een beetje fan bent van het fantasy-genre, dan kan je eigenlijk niet om deze serie heen. De nieuwe serie is gebaseerd op een populaire boekenreeks en vertelt het verhaal van Alina, die wel heel bijzondere krachten heeft. Naast Alina zijn er nog veel meer fantastische personages te vinden in het debuutseizoen van de nieuwe Netflix Original. Momenteel is er helaas op alle streamingdiensten een beetje een tekort aan fantasy-content en mede daarom staat Shadow and Bone tussen de beste Netflix series van 2021 tot nu toe.

Castlevania

Ja, de titel van deze Netflix serie is inderdaad hetzelfde als de game die oorspronkelijk in 1986 uitkwam. De serie is dan ook gebaseerd op het verhaal wat we meemaken in de Castlevania games. Het vierde seizoen van de animatieserie is recentelijk verschenen en krijgt van zelfs de meest kritische recensenten perfecte scores. Toch opvallend en absoluut een plekje waard tussen de beste Netflix series van 2021 tot nu toe.
12f1621424416

Drive to Survive

Dit jaar is natuurlijk ook weer een seizoen van Drive to Survive verschenen op Netflix. Het derde seizoen laat de problemen die vorig jaar door Corona in de wereld van Formule 1 werden veroorzaakt tot in detail zien. Voor fans van de populaire autosport is deze serie eigenlijk vanaf het begin al niet te missen. Natuurlijk worden er wel regelmatig beelden of audio uit context getrokken en wordt alles een beetje gesensationaliseerd, maar het mag de pret zeker niet drukken.

Snowpiercer

In januari verscheen naast het derde seizoen van Cobra Kai ook het tweede seizoen van Snowpiercer. De serie met Daveed Diggs, die je misschien kent van de musical Hamilton, heeft al een flinke achterban gekregen die constant nieuwe afleveringen willen. Het is een van de beste Netflix series van 2021 tot nu toe, maar het is even afwachten of de serie er aan het eind van het jaar nog in staat, want later dit jaar moeten er nog veel mooie series verschijnen.

Lupin

Weer een serie die aan het begin van het jaar verscheen op Netflix, maar wat misschien nog wel opvallender is, is dat we over een klein maandje alweer seizoen 2 mogen verwachten. Laatst werd namelijk bekend dat het tweede seizoen van de populaire serie op 11 juni gaat verschijnen. Het verhaal van een van de beste Netflix series van 2021 tot nu toe is voorlopig dus nog even niet klaar. Hopelijk weet het tweede seizoen het eerste seizoen flink te overtreffen.

Halston

De serie Halston is misschien nog maar recent verschenen op Netflix, maar veel mensen zijn toch al fan van de serie. Heel gek is het natuurlijk niet, want Ewan McGregor speelt de hoofdrol en dat is voor veel mensen al genoeg reden om Halston tussen de beste Netflix series van 2021 tot nu toe te zetten. De serie vertelt het levensverhaal van modelegende Halston, al is het volgens sommige insiders in de modewereld niet helemaal accuraat, vermakelijk is het zeker.
el inocente s01 e142 17022020 quimvives e28a9396f1620299334

El Innocente

In Spanje zitten ze niet stil als het aankomt op goede series. Na het grote succes van La Casa de Papel is er nu weer een uitstekende Spaanse Netflix serie te zien. Dan hebben we het natuurlijk over El Innocente. De serie is een lange tijd trendig geweest op Netflix, maar mocht je nou niet weten waar de serie over gaat, lees dat dan hier. Hopelijk mogen we binnenkort ook weer die andere Spaanse Netflix serie toevoegen aan het lijstje van beste Netflix series van 2021.

The Irregulars

Laatst kregen we het treurige nieuws dat deze serie maar bij een seizoen blijft. Dat is toch best jammer, want de serie werd toch best goed ontvangen door het grote publiek. Sterker nog, The Irregulars heeft een goede week op de eerste plek gestaan van trending series, maar toch vond Netflix het niet nodig om een tweede seizoen te bestellen. Het eerste seizoen staat nog steeds op de streamingdienst en is zeker de moeite waard om even te kijken.

De beste Netflix series van 2021 tot nu toe

Er zijn natuurlijk nog veel meer Netflix series uitgekomen in 2021, maar helaas horen ze niet allemaal tot de beste Netflix series van 2021 tot nu toe. Eigenlijk horen The Serpent en Love, Death & Robots ook zeker nog wel bij het lijstje van Netflix series die je dit jaar niet mag missen. Dit jaar wordt in ieder geval nog spectaculair genoeg op Netflix, want naast het vijfde seizoen van La Casa de Papel, krijgen we waarschijnlijk ook nog The Witcher seizoen 2 en weten we dat de Resident Evil animatieserie binnenkort uitkomt.