Welke Pathé Thuis films moet je als foodlover nu kijken?

Article
zondag, 23 mei 2021 om 9:00
pathe thuisf1621347032
Het overgrote deel van de mensheid heeft wel een interesse in eten. Je moet eten voor je eigen gezondheid en om simpelweg niet dood te gaan. Maar voedsel kan ook verder dan dat gaan. Sommige maken er kunst van en in vijfsterrenrestaurants kan je het meest heerlijk eten nuttigen. Voor mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van eten, staan in dit artikel een aantal Pathé Thuis films voor de echte foodlover!

1. Chef

In de eerste Pathé Thuis foodlover film Chef is Casper ontslagen na een conflict over de menukaart in een beroemd restaurant. Om een beetje bij te komen begint Casper samen met zijn ex-vrouw en zoontje een eigen restaurant op wielen. Tijdens dit nieuwe project herontdekt hij zijn passie voor koken.
De cast van de film bestaat onder andere uit Jon Favreau, John Leguizamo en Sofia Vergara. De regisseur van de smaakmaker is ook Jon Favreau, die we kennen van zijn rol als Happy in de Iron Man-film en de Spider-Man films waarin hij ook een bijrol heeft.
Bekijk de trailer van Chef hieronder:

2. The Hundred Foot Journey

In The Hundred Foot Journey opent het Indiaanse gezin Kadam een nieuw Indiaas restaurant nadat ze verhuizen naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk. Al snel is de eigenaresse van een lokaal Frans restaurant flink tegen de opening van het nieuwe restaurant. Hierdoor begint er een culinaire vete tussen de twee etenshuizen.
De cast van de film bestaat onder andere uit Helen Mirren, Manish Dayal en Om Puri. De regisseur van de Pathé Thuis film Lasse Hallström.
Bekijk de trailer van The Hundred Foot Journey hieronder:

3. The Founder

In The Founder is Ray een mislukte deur-aan-deurverkoper. Wanneer hij op de rand van faillissement staat, ontmoet hij de broers McDonald. Zij runnen een klein maar succesvol hamburgerrestaurant. Ray ziet hier gelijk potentieel in. Toch moet hij een manier vinden om van deze broers af te komen voordat hij verder kan investeren in deze zaak.
De cast van de film bestaat onder andere uit Michael Keaton, Nick Offerman en John Carroll Lynch. De regisseur van de Pathé Thuis film is John Lee Hancock.
Bekijk de trailer van The Founder hieronder:

Veel andere Pathé Thuis films voor de echte foodlover

Er zijn natuurlijk veel andere films die te maken hebben met eten en die voor de echte foodlover geweldig zijn. Zo staan er films zoals Love Sarah, The Trip to Italy, Burnt en Haute Cuisine op Pathé Thuis en zijn geweldig voor als je een foodlover bent.
Welke film ben jij van plan het eerst te kijken op Pathé Thuis? Laat het weten in de reacties!