Alle E3 2021 verwachtingen op een rijtje

  E3 2021 staat voor de deur! Dat betekent dat er een scala aan toffe, nieuwe aankondigingen te verwachten zijn. De vraag voor velen is alleen wat er precies te verwachten valt en dus helpen we je alvast uit de brand. Wij zetten onze verachtingen van iedere grote uitgever alvast op een rijtje!

  Hoewel E3 2021 nog niet is begonnen en dit jaar via een Digital Edition haar deuren opent, zijn er wel al een aantal zaken duidelijk. Zo zijn er flink wat uitgevers die aanwezig zijn en dus hebben we al een aantal verwachtingen om op te stellen per uitgever. Nu ook duidelijk is dat Microsoft en Bethesda samen een persconferentie gaan houden, lijkt het feest te beginnen. Check daarom snel onze verwachtingen voor E3 2021 hieronder!

  Dit zijn de verwachtingen die we hebben voor de verschillende uitgevers rondom de bekende beurs die doorgaans in Los Angeles gehouden wordt. Dit jaar is dat dus niet het geval en wordt gekozen voor een digitaal evenement omdat het coronavirus nog een groot probleem is wereldwijd. Volgend jaar hoopt de ESA, organisator achter het evenement, wel weer een fysieke beurs te organiseren.

  Kort voor E3 2021 begint, trapt daarnaast ook Summer Game Fest af, het evenement van Geoff Keighley. Ook hier zijn flink wat uitgevers aanwezig, maar gezien het jonge evenement nog niet al te lang bestaat en bijna met E3 2021 samenvalt, scharen we deze een klein beetje samen. Juni belooft in ieder geval een drukke maand te worden voor gameliefhebbers.

  Wat verwacht jij dit jaar van E3 2021? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.