War of the Worlds seizoen 2 op Ziggo GO is begonnen!

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 15:30
tv kijkenf1629275165
We moesten er even op wachten, maar het is eindelijk gearriveerd. War of the Worlds seizoen 2, het vervolg op het eerste seizoen, is officieel van start gegaan. De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar op Ziggo GO.
Het eerste seizoen van War of the Worlds kwam in 2019 uit, waar we konden zien dat een horde aan buitenaardse wezens de aarde zijn geïnfiltreerd en al snel een groot deel van de mensheid uit hebben geroeid. In de serie moeten overlevenden in verschillende delen van Europa zichzelf veilig houden in de dystopische wereld en hun weg terugvinden naar geliefden, wat aardig lastig gaat door de aliens die overal en nergens rondlopen. Het eerste seizoen op Ziggo GO bevat 8 afleveringen die nu allemaal online staan
War of the Worlds volgt het eerste seizoen op, waarin we kunnen zien hoe het nu gaat met de groep van overlevenden en wat het verdere effect gaat zijn van de aliens op de mensen.
De cast van de serie bestaat onder andere uit Léa Drucker, Gabriel Byrne, Natasha Little en Daisy Edgar-Jones.
Bekijk de trailer van War of the Worlds hieronder:

Eerste twee War of the Worlds seizoen 2 afleveringen al live

De eerste twee afleveringen van War of the Worlds seizoen 2 staan nu op Ziggo GO en kan je helemaal bingen. Als je deze twee helemaal af hebt gekeken, moet je tot vrijdag wachten voor een nieuwe aflevering. Of er telkens één of twee van online komen, is niet bekend. Dit tweede seizoen bevat, net zoals het eerste seizoen, acht afleveringen.
Ben jij van plan seizoen 2 te starten op Ziggo GO? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws