Opnames The Last of Us serie zijn gestart; eerste setfoto uitgebracht

News
maandag, 05 juli 2021 om 13:30
the last of us remasteredf1625473570
Naar aanleiding van een eerste setfoto, die uitgebracht is door Gabriel Luna, weten we dat The Last of Us serie opnames zijn gestart. Zo zien we castleden zoals Pedro Pascal en Nico Parker samen met Luna in een auto zitten, wat kan verwijzen naar een wel heel bekende scène uit de originele game.
Het is al een lange tijd bekend dat HBO de The Last of Us-gamereeks gaat verfilmen. In de loop der maanden zijn er heel wat bekendmakingen gedaan voor de serie. Zo is als allereerst bekendgemaakt dat Pedro Pascal Joel gaat spelen en Bella Ramsey de rol van Ellie. Ook zijn er mensen gecast zoals Nico Parker als Sarah, Gabriel Luna als Tommy en Merle Dandridge als Marlene. Na maanden van bekendmakingen zijn de opnames, naar aanleiding van een nieuwe setfoto, dan eindelijk gestart.
In de nieuwe setfoto, die op Instagram gepost is door Gabriel Luna, zien we Gabriel Luna samen met Pedro Pascal, Nico Parker en een aantal andere crewleden in de auto zitten. Hieruit kunnen we afleiden dat ze daar zijn voor de eerste opnames van de The Last of Us serie. De eerste setfoto kan misschien wel verwijzen naar een bekende scène uit de eerste TLOU-game, waar Joel, Tommy en dochter Sarah in de auto zitten om veilig weg te komen van de zombie-uitbraak die op dat moment door de wereld raast.

Serie gaat afwijken van eerste game

Het is vrijwel zeker dat de The Last of Us serie de eerste game gaat verfilmen, waar de nodige aanpassingen worden gedaan en ook af en toe wordt afgeweken van het bekende plot. Toch kunnen we de bekendste elementen wel terugverwachten in de serie.
De eerste The Last of Us-game speelt zich af in het apocalyptische Verenigde Staten, waar een zombie-uitbraak de gehele mensheid aantast en mensen dwingt te overleven in de gevaarlijke wildernis. In de game komt Joel de jonge Ellie tegen en krijgt al snel een missie. Zo moet hij het meisje op reis meenemen door de VS, gezien zij een belangrijke rol speelt met betrekking tot dit virus.
Wanneer de serie uit gaat komen, is niet exact bekend.