Beroemde acteur wees rol van Joel in The Last of Us serie af

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 8:00
the last of us remasteredf1625473570
Het is al een lange tijd bekend dat er een The Last of Us-serie naar HBO komt. De serie wordt een verfilming van de originele game en is nu in ontwikkeling. Het is al bekend dat de rol van Joel naar Pedro Pascal gaat, maar dat had anders kunnen zijn. Matthew McConaughey zou namelijk benaderd zijn, maar die wees deze hoofdrol af.
Insider Daniel Richtman (DanielRPK) beweert op zijn Patreon dat Matthew McConaughey oorspronkelijk door HBO gecontacteerd werd voor de The last of Us-serie, met de vraag of hij de hoofdrol van Joel wilde spelen. Maar de Interstellar-acteur wees deze rol af. Hij zou ook niet de enige zijn die dat gedaan heeft. Er zijn nameljk ook berichten dat Blade-acteur Mahershala Ali is benaderd voor de rol van Joel. Uiteindelijk is de rol voor de HBO serie naar de The Mandalorian-acteur Pedro Pascal gegaan.

The Last of Us serie moet het zonder Matthew McConaughey doen

We gaan Matthew McConaughey dus niet zien verschijnen in de HBO serie. Toch zijn er al een aantal castleden officieel bekendgemaakt, zoals dus Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luna als Tommy.
In de originele The Last of Us-game wordt de wereld besmet door een bruut zombie-virus, waardoor de aarde al snel in een apocalyptische woestijn vol monsters verandert. In deze wereld volgen we het duo Joel en Ellie. Zij trekken samen door de Verenigde Staten om een geneesmiddel te vinden voor het virus. Daarbij heeft Ellie een grote rol.
Er is gezegd dat de verfilming de originele game voor het grootste deel volgt, maar dat er ook af en toe wordt afgeweken van het algemeen bekende plot. De opnames van de The Last of Us-serie starten dit jaar nog, waardoor de kans groot is dat de serie in 2022 in première gaat op HBO Max.